10 Φεβρουαρίου 2017

ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΦΑΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ! Ρωσική εφημερίδα λέει στις γυναίκες «να είστε υπερήφανες για τις μελανιές» από τους συντρόφους σας

Γιατί όπως υποστηρίζει ο αρθρογράφος είναι πιο πιθανό να γεννήσουν γιους!

Την απίστευτη άποψη ότι οι γυναίκες που πέφτουν θύματα ενδοοικογενειακής βίας θα πρέπει να είναι «υπερήφανες για τις μελανιές τους» διατύπωσε ρωσική εφημερίδα στη σκιά του νομοσχεδίου Πούτιν που αποποινικοποιεί τέτοια περιστατικά.

Στο άρθρο της Komsomolskaya Pravda, μιας από τις μεγαλύτερες σε κυκλοφορία εφημερίδες, προστίθεται, μάλιστα, ότι οι γυναίκες αυτές θα πρέπει να παρηγορούνται από το γεγονός ότι τα θύματα της ενδοοικογενειακής βίας είναι πιο πιθανό να γεννήσουν αγόρια!

«Για χρόνια οι γυναίκες που δεχόντουσαν χτυπήματα από τους συζύγους τους έβρισκαν παρηγοριά στην υποκριτική άποψη ότι "αν σε χτυπάει, σε αγαπάει". Νέες επιστημονικές έρευνες δίνουν νέα επιχειρήματα στις γυναίκες που πέφτουν θύματα βίας από τους συζύγους τους για να είναι υπερήφανες για τις μελανιές τους καθώς όπως λένε βιολόγοι είναι πιο πιθανό να γεννήσουν αγόρια» έγραψε ο Γιάρολσαβ Κορομπάτοφ επικαλούμενος έρευνα του αμφιλεγόμενου εξελικτικού ψυχολόγου Σατόσι Καναζάουα από το 2005 με τίτλο «Οι βίαοι άνδρες αποκτούν γιους».

Σύμφωνα με το νέο νόμο που παρουσίασε το υπουργείο Υγείας, αποποινικοποιείται η βία που επιφέρει μικρής σημασίας τραύματα, όπως εκδορές, μώλωπες, επιφανειακές πληγές και βλάβες των μαλακών μορίων.

Η πρόταση είχε περάσει ήδη από τη Δούμα, με ψήφους 380 υπέρ και μόλις 3 κατά. Όπως εξήγησαν οι νομοθέτες, η συγκεκριμένη «οδηγία» απευθύνεται κυρίως σε γονείς που θέλουν να τιμωρήσουν τα παιδιά τους, καθώς μέχρι σήμερα ίσχυε διετής φυλάκιση για τους γονείς που έδιναν έστω και ένα μικρό χαστούκι στα παιδιά τους.