Νέο καβγά με τον Άδωνι στήνει ο Πολάκης αποκαλώντας τον… Χατζαηαβάτη!

«Θλιβερό Χατζηαβάτη» αποκάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, με αφορμή την ερώτηση του αντιπρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας για το που βρισκόταν το προεδρικό αεροσκάφος από τις 27 ως τις 30 Ιανουαρίου.
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί και στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Διαβάστε την ανάρτηση:

«Θλιβερέ Χατζηαβάτη Άδωνι Γεωργιάδη:
-και η αξιολόγηση θα κλείσει και ο Τσιπρας θα μείνει και ΕΣΥ θα πάθεις πανικό
-άσε το δρομολόγιο του πρωθυπουργικού αεροσκάφους αν πήγε στο Παρίσι(σαφώς και πήγε και καλά έκανε και την άδεια δε θα στη ζητήσουμε ) και άνοιξε το στοματάκι σου και πες μας τη γνώμη σου για το σπίτι της Μαρεβα ,το δάνειο του κήρυκα και τις άλλες πομπές του (τωρινού) αρχηγού σου .
-ξεσκόνισε από το αρχείο σου αυτούς που διόριζες στο Κεελπνο ,θα σου χρειαστούν τα στοιχεία.
-ξαναδές τις αποφάσεις για τα δελτία τιμών φαρμάκων που υπέγραψες και θυμήσου κάτι πονηρές προσθήκες που έκανες .Τις βρήκαμε……και τις δικές σου και των προκατόχων σου (αριστοτεχνικό το κρύψιμο αλλά δεν προβλέψατε ότι είμαστε πολύ διαβαστερά παιδιά..)
Αυτά προς το παρόν ,τα υπόλοιπα σε συσκευασία εκπλήξεως σύντομα ….
ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ
Οι Γερμανοί τους συνεργάτες τους στην κατοχή ,ελάχιστους προστάτεψαν ….»

Νέο καβγά με τον Άδωνι στήνει ο Πολάκης αποκαλώντας τον… Χατζαηαβάτη! Νέο καβγά με τον Άδωνι στήνει ο Πολάκης αποκαλώντας τον… Χατζαηαβάτη! Reviewed by Dexi Extrem on 12:22 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: