20 Φεβρουαρίου 2017

Eurofighter αναχαιτίζουν Airbus πανω απο την Κολωνία - Απίστευτο βιντεο

Δυο γερμανικά μαχητικά σηκώθηκαν με στόχο την αναγνωριση πτήσης.

Το περιστατικό σύμφωνα με την Daily Mail έγινε πάνω από την Κολωνία την Πέμπτη όταν ένα Boeing 777 -300 ER της Jet Airways, με 330 επιβάτες και 15μελές πλήρωμα βρέθηκε να ακολουθείται από δύο γερμανικά μαχητικά Eurofighter Typhoon.
Το βίντεο που απαθανάτισε αεροσκάφος της British Airways, που ήταν ακριβώς απο πίσω απο τα αεροσκάφη που ενεπλάκησαν στο συμβάν, ειναι εντυπωσιακό.

Η αιτία, γράφουν οι Times of India, είναι ότι το πλήρωμα τoυ Boeing δεν απαντούσε για αρκετή ώρα στις κλήσεις των υπηρεσιών εδάφους. Αυτόματα και με βάση τα διεθνώς ισχύοντα, το αεροσκάφος κρίθηκε ύποπτο και απογειώθηκαν τα δύο μαχητικά για να το αναγνωρίσουν.

Βέβαια δεν ειναι μόνο αυτο, όπως αναφέρει η Daily Mail, όπως θα δείτε και στο βίντεο πάνω απο τα αεροσκάφη διακρίνεται μια σκιά.

Οι σκεπτικιστές θα συμφωνήσουν οτι ειναι απλά η σκιά ενός άλλου αεροσκάφους, βεβαια οι υπόλοιποι που πιστεύουν στην υπάρξη των UFO έχουν άλλη άποψη… Η απάντηση δική σας.

Πάντως σχετικά με το περιστατικό τα δύο Eurofighter Typhoon πλησίασαν το Boeing, το αναγνώρισαν και στη συνέχεια όπως αναφέρεται, η επικοινωνία με τις υπηρεσίες εδάφους αποκαταστάθηκε, οπότε αποχώρησαν.

Δείτε το βίντεο