01 Φεβρουαρίου 2017

Με σέξι mannequin challenge απάντησαν οι Ρωσίδες καλλονές στην «πόρτα» που τους έριξε ξενοδοχείο

Το «σενάριο» της διαμαρτυρίας ήθελε τις Ρωσίδες να παίρνουν σέξι πόζες πάνω σε αυτοκίνητα έξω από το Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah φορώντας αποκαλυπτικά σύνολα
«Πληρωμένη» ήταν η απάντηση των πανέμορφων Ρωσίδων που έφαγαν πόρτα από πολυτελές ξενοδοχείο στο Ντουμπάι με την αιτιολογία ότι οι σέξι selfie που τραβούσαν από τους χώρους του, ήταν επιζήμιες για τη φήμη της επιχείρησης.

Οι Ρωσίδες καλλονές οργάνωσαν, λοιπόν, ένα σέξι mannequin challenge έξω ακριβώς από το ξενοδοχείο καθώς εκεί δεν μπορούσε να εφαρμοστεί το απαγορευτικό των υπευθύνων του ξενοδοχείου.



Το «σενάριο» της διαμαρτυρίας ήθελε τις Ρωσίδες να παίρνουν σέξι πόζες πάνω σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από το Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah φορώντας αποκαλυπτικά σύνολα.



Το απαγορευτικό από τα στελέχη του ξενοδοχείου είχε προκύψει μετά από τη δημοσιοποίηση σέξι «δειγμάτων» μιας φωτογράφισης της σχεδιάστριας Anna Chibisova, στην οποία συμμετείχαν εντυπωσιακά μοντέλα από τη Ρωσία.

Οι πανύψηλες καλλονές έμειναν για αρκετές μέρες στο ξενοδοχείο (όπου μια σουίτα κοστίζει πάνω από 1000 ευρώ/διανυκτέρευση) στο πλαίσιο της φωτογράφισης στο Ντουμπάι και έσπευσαν να μοιραστούν selfie με έξαλλες πόζες στο Twitter και το Instagram.