07 Φεβρουαρίου 2017

Συνάντηση εργαζομένων Mega με Βαρδινογιάννη: Ο μεγαλομέτοχος θέλει το κανάλι ανοιχτό

Το κρίσιμο σημείο είναι να δεχτούν οι τράπεζες το επιχειρησιακό σχέδιο, τόνισε - Έτοιμο πλάνο σε κάθε περίπτωση - Πιέσεις να αποδεσμευτούν τιμολόγια, ώστε να πληρωθούν οι εργαζόμενοι

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση των εργαζομένων του Mega με τον μεγαλομέτοχο του καναλιού, Γιάννη Βαρδινογιάννη. Αυτό που ξεκαθάρισε με κάθε τρόπο και σε όλους τους τόνους στην συζήτηση που προηγήθηκε ο κ. Βαρδινογιάννης, είναι πως θέλει το Mega ανοιχτό.

Επιβεβαίωσε ότι υπάρχει business plan και ότι γίνονται επαφές και συζητήσεις με τον έτερο μέτοχο του καναλιού, Φώτη Μπόμπολα, αλλά τόνισε πως το κρίσιμο σημείο είναι να δεχτούν οι τράπεζες το επιχειρησιακό σχέδιο. Αν το δεχτούν τότε εκείνος είναι πρόθυμος και έτοιμος να χρηματοδοτήσει.

Σε περίπτωση που οι τράπεζες το απορρίψουν τότε θα καταθέσει κάποιο άλλο ο ίδιος. Σύμφωνα με την εκτίμησή του η όλη διαδικασία θα διαρκέσει περίπου δύο με τρεις μήνες. Ο κ. Βαρδινογιάννης είπε πως θα πιέσει τις τράπεζες ώστε να αποδεσμεύσουν τιμολόγια και να πληρωθούν οι εργαζόμενοι και παράλληλα τόνισε πως περιμένει νομοθετική ρύθμιση για αποδέσμευση των λογαριασμών του σταθμού.

Αν δεν γίνει κάτι από τα παραπάνω ενημέρωσε τους εκπροσώπους των εργαζομένων πως θα βάλει ο ίδιος έναν μισθό αν και θεωρεί ότι μία τέτοια κίνηση εξυπηρετεί και βολεύει τις τράπεζες και δεν βοηθά στην λύση του προβλήματος. Κλείνοντας την συζήτηση ο κ. Βαρδινογιάννης επανέλαβε για μία ακόμη φορά την επιθυμία του και την πρόθεσή του να εξαντλήσει κάθε προσπάθεια ώστε να μείνει το κανάλι ανοιχτό.