23 Φεβρουαρίου 2017

Photoshop ήταν τελικά και η φωτό Τσακαλώτου δίπλα στην Πέμη Ζούνη!

Θέλησε να διαψεύσει τις φήμες ότι είναι εξαφανισμένος και να δείξει ότι συνεχίζει κανονικά την κοινωνική ζωή του, μετά το Eurogroup, ο υπουργός Οικονομικών. Ομως το στιγμιότυπο δίπλα στην γνωστή ηθοποιό αποδείχθηκε ότι ήταν τελικά αποτέλεσμα επεξεργασίας

Τελικά δεν παραβρέθηκε ποτέ στην πρόβα της Πέμης Ζούνη ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, όπως άφηνε να εννοηθεί η φωτογραφία που κυκλοφόρησε στις κοσμικές στήλες. Η εικόνα που τον δείχνει να έχει ξεπεράσει το σοκ και να κυκλοφορεί δειλά-δειλά ανάμεσα στους ανθρώπους ξανά, ήταν προϊόν photoshop!

Το πρόβλημα ήταν πως ο υπουργός Οικονομικών χρησιμοποίησε μια εικόνα που είχε «παρελθόν», καθώς είχε υποστεί ήδη μια φορά επεξεργασία. Συγκεκριμένα πριν από λίγες ημέρες στην ίδια φωτογραφία της Πέμης Ζούνη είχε τοποθετηθεί δίπλα της – πάλι με photoshop – ο σκηνοθέτης Ανγκ Λι.

Η αποκάλυψη αυτή, όπως είναι φυσικό πυκνώνει το μυστήριο γύρω από το πού βρίσκεται πραγματικά ο υπουργός Οικονομικών και κάνει να οργιάζουν οι φήμες ότι βρίσκεται κάπου απομονωμένος και διαβάζει μανιακά τσιτάτα του Μαρκ Τουέιν για να απαντήσει στους πολιτικούς του αντιπάλους.


Η εικόνα του Ευκλείδη Τσακαλώτου που χρησιμοποιήθηκε, ήταν όπως αποδείχθηκε από μια παλιότερη εμφάνισή του σε Eurogroup

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Νίκος Ζαχαριάδης
http://www.protagon.gr/apopseis/moufanet/photoshop-itan-telika-kai-i-fwto-tsakalwtou-dipla-stin-pemi-zouni-44341355589