21 Φεβρουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Πάρτι στο Twitter με Σπίρτζη: "Σήμερα γιορτάζουμε την έξοδο από την κρίση!"

Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για το αποτέλεσμα του Eurogroup της Δευτέρας όπως φαίνεται από δηλώσεις κορυφαίων στελεχών της.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης δήλωσε από τα Ιωάννινα όπου εκπροσωπεί την κυβέρνηση στις επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης από τον τουρκικό ζυγό ότι γιορτάζουμε την έξοδο από την κρίση!
«Η σημερινή ημέρα, η απελευθέρωση της πόλης των Ιωαννίνων, συμπίπτει με τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί μετά από πολύ μεγάλη μάχη για τη χώρα. Όπως στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο το ηθικό φρόνημα των Ελλήνων είχε ανέβει και με την απελευθέρωση της πόλης άνοιξε ο δρόμος για την απελευθέρωση της υπόλοιπης Ελλάδας, γιορτάζουμε σήμερα και την έξοδο από την κρίση με τις προσπάθειες που έχουν γίνει και τελεσφορούν να βγει επιτέλους ο ελληνικός λαός από το χάλι που μπήκε τα τελευταία χρόνια. Πιστεύουμε πως τελειώνει αυτός ο κατήφορος, τελειώνει η ύφεση», δήλωσε ο υπουργός, μετά την παρέλαση.


Πάρτι στο twitter: Και την Κυριακή γιορτάζουμε τον Καρνάβαλο!
Φυσικά οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν έχασαν ευκαιρία και σχολίασαν αιχμηρά τις δηλώσεις του υπουργού Υποδομών













Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης. Οπως δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 «έχουμε μια "νέα κατάσταση" μετά την απόφαση του Εurogroup. Μιλάμε για τη "μετά το Μνημόνιο"» περίοδο, έχουμε μια μετατόπιση από τη φάση της λιτότητας στη φάση "μετά τη λιτότητα"»