ΒΙΝΤΕΟ-Πιερία: Με 10€ κελάηδισε ο Βρούτσης, χόρεψε ζειμπέκικο ο Βουλευτής τους και τους τραγούδησε και η γυναίκα του

Μετά την ομιλία του προέδρου της Βουλής ακολούθησε γλέντι, με τον βουλευτή Χάρη Τζαμακλή να χορεύει ζεϊμπέκικο, ενώ τραγουδούσε η σύζυγός του

Πολιτική εκδήλωση, με ομιλία του Νίκου Βούτση, φαγητό και ζωντανή μουσική -χωρίς αλκοόλ- πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο, 11 του μηνός, ο ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας.

Αν και στην αφίσα της εκδήλωσης αναφέρεται ως «ανοιχτή πολιτική εκδήλωση», για να μπει κάποιος στο «Πιερίδα Palace» και να ακούσει την πολιτική ομιλία του προέδρου της Βουλής, έπρεπε να πληρώσει δέκα ευρώ -γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά από τοπικούς φορείς και μέσα ενημέρωσης.

Μετά την ομιλία του προέδρου της Βουλής ακολούθησε χορός, με την παράσταση να κλέβει η σύζυγος του βουλευτή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρη Τζαμακλή, που εντυπωσίασε με τις ικανότητές της στο τραγούδι.

Μάλιστα, ο βουλευτής, την ώρα που τραγουδούσε η σύζυγός του, χόρεψε ζεϊμπέκικο και... έκλεψε και εκείνος την παράσταση.

Η αφίσα της εκδήλωσης


Η σύζυγος του βουλευτή, Χάρη Τζαμακλή, που εντυπωσίασε με τις ικανότητες της στο τραγούδι. Δείτε το βίντεο:


Την ώρα που τραγουδούσε η σύζυγός του, ο Χάρης Τζαμακλής χόρεψε ζεϊμπέκικο και έκλεψε την παράσταση:

ΒΙΝΤΕΟ-Πιερία: Με 10€ κελάηδισε ο Βρούτσης, χόρεψε ζειμπέκικο ο Βουλευτής τους και τους τραγούδησε και η γυναίκα του ΒΙΝΤΕΟ-Πιερία: Με 10€ κελάηδισε ο Βρούτσης, χόρεψε ζειμπέκικο ο Βουλευτής τους και τους τραγούδησε και η γυναίκα του Reviewed by Dexi Extrem on 21:40 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: