ΘΕΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ! Ο μόνος Έλληνας που έχει πρόσκληση από τον Λευκό Οίκο για την 25η Μαρτίου!

Την παραμονή της 25 Μαρτίου, Έλληνες πολιτικοί θα παραβρεθούν στις επετειακές εκδηλώσεις της ομογένειας στις ΗΠΑ και στο Λευκό Οίκο, για την εθνική γιορτή.
Ανάμεσα σε αυτούς που θα βρίσκονται στο Λευκό Οίκο είναι ο Πάνος Καμμένος, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης. Ωστόσο αυτοί είναι καλεσμένοι από την Ομογένεια.
Η πρόσκληση
Όπως αποκαλύπτει όμως η εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου» ο μοναδικός που έχει πρόσκληση απευθείας από τον Λευκό Οίκο και τον προσωπάρχη του πλανητάρχη κ. Πρίμπους, είναι ο Γιώργος Πατούλης και η σύζυγός του Μαρίνα.

Το ίδιο είχε γίνει και κατά την ορκωμοσία του Πλανητάρχη, όπου ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, Γιώργος Πατούλης ήταν ο μοναδικός – μαζί με τον τραγουδιστή Βαλάντη – που είχε πρόσκληση του Λευκού Οίκου για την ορκωμοσία.
ΘΕΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ! Ο μόνος Έλληνας που έχει πρόσκληση από τον Λευκό Οίκο για την 25η Μαρτίου! ΘΕΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ! Ο μόνος Έλληνας που έχει πρόσκληση από τον Λευκό Οίκο για την 25η Μαρτίου! Reviewed by Dexi Extrem on 14:22 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: