04 Μαρτίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ από τα 2 ελληνικά μετάλλια-Συγχαρητήρια Κυριάκου στη Στεφανίδου

Η Κατερίνα Στεφανίδη μετά το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο το 2016, η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου!

Η 27χρονη Ελληνίδα… πέταξε στα 4.85μ. (κορυφαία επίδοση στον κόσμο!) στο επί κοντώ γυναικών και κέρδισε την Ρίζιχ που έμεινε στα 4.75μ.

Η Ελληνίδα αθλήτρια μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα κόντρα στην Γερμανίδα Λίζα Ρίζιχ κατάφερε να περάσει με την πρώτη τα 4.80 και 4.85 μέτρα, άλματα που την έδωσαν και το χρυσό μετάλλιο.


Στα 14.24μ. «πέταξε» και η Βούλα Παπαχρήστου και κατέκτησε την τρίτη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Δείτε το βίντεο από το μεγάλο της άλμα και το ξέσπασμα χαράς που ακολούθησε.


Μητσοτάκης: «Μας κάνεις υπερήφανους Κατερίνα Στεφανίδη»

Με ένα tweet ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε τα συγχαρητήριά του στην Κατερίνα Στεφανίδη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Βελιγράδι.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέβασε μία φωτογραφία της Ελληνίδας αθλήτριας με την ελληνική σημαία και έγραψε την εξής λεζάντα: «Συνέχισε να κατακτάς τους αιθέρες. Μας δείχνεις το δρόμο της επιτυχίας. Μας κάνεις υπερήφανους #Κατερίνα Στεφανίδη».