03 Μαρτίου 2017

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ 'ΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ! Βίντεο: Παθαίνει ηλεκτροπληξία δύο φορές, πέφτει από ύψος 30 μέτρων και φεύγει... περπατώντας;

Το συγκλονιστικό βίντεο της πτώσης ενός άνδρα από πυλώνα ηλεκτροδότησης, αφού πρώτα έχει πάθει δύο φορές ηλεκτροπληξία, το οποίο μάλιστα τελειώνει με τον ίδιο να αποχωρεί από το σημείο... περπατώντας κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.
Το γεγονός ότι ο άνδρας φαίνεται να μην έχει υποστεί κανέναν άλλον τραυματισμό πέρα από μερικά εγκαύματα είναι πραγματικά απίστευτο, και πολλοί χρήστες των social media εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι το βίντεο είναι προϊόν μοντάζ από δύο ξεχωριστά περιστατικά.

Εάν κάνουν λάθος και το κλιπ είναι αυθεντικό, τότε ο νεαρός είχε πραγματικά άγιο, αφού το ρεύμα που δέχτηκε το σώμα του πρέπει να ήταν τουλάχιστον 30.000 βολτ και το ύψος απ' όπου έπεσε πάνω από 30 μέτρα.

Το κλιπ, το οποίο φαίνεται να τραβήχτηκε από κινητό, δείχνει έναν άνδρα σκαρφαλωμένο άνδρα να πέφτει μετά από δύο δυνατές λάμψεις στον πυλώνα ηλεκτροδότησης, και στη συνέχεια δείχνει έναν νεαρό με εγκαύματα να αποχωρεί από το σημείο παραπατώντας, πιθανόν για να αναζητήσει ιατρική βοήθεια.

Αυθεντικό ή κατασκευασμένο; Δείτε το και κρίνετε μόνοι σας...