04 Μαρτίου 2017

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Κίνας των 383 εκατ.ευρώ... μπροστά σε 16 φιλάθλους

ΟΚ υπάρχει εξήγηση όπως θα διαβάσετε παρακάτω...

Το περασμένο διάστημα η Κίνα ξόδεψε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για να πάρει διάσημους ποδοσφαιριστές ενόψει του νέου πρωταθλήματος.
Με την αμέριστη οικονομική στήριξη της κυβέρνησης, ξοδεύτηκαν τελικά περίπου 383 εκατ.ευρώ (320 εκατ.δολάρια).

Διάσημοι παίκτες είχαν προτάσεις για να γίνουν... Κινέζοι. Άλλοι τις αποδέχθηκαν, άλλοι όχι. Τα χρήματα ήταν μεγάλο δέλεαρ μιας και τα συμβόλαια είναι παχυλά και με εργοδότες που πάντα καλύπτουν όσα έχουν υπογραφεί.

Ετσι, σήμερα φτάσαμε στην ημέρα της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας. Γκουίζου Ζίτσενγκ και Λιάονινγκ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και αντίκρισαν στο «Guiyang Olympic Sports Center» 52.888 θεατών, μόλις... 16 φιλάθλους! Ναι, καλά διαβάσατε 16!

3



Βεβαίως και υπάρχει εξήγηση αφού η Γκουίζου Ζίτσενγκ πέρυσι όταν ανέβηκε από την β’ κατηγορία στην τελευταία αγωνίστηκε έκανε... πάρτι μέσα στο γήπεδο με χιλιάδες οπαδούς. Και τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Για την ιστορία το σκορ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κίνας, έληξε 1-1. Το Σάββατο το πρωτάθλημα συνεχίζεται με τρία ματς, ενώ άλλα τέσσερα θα διεξαχθούν την Κυριακή για το πιο... άσημο ενδιαφέρον πρωτάθλημα του κόσμου.