15 Μαρτίου 2017

Βίντεο: Αστυνομικοί σκοτώνουν μαστουρωμένο και οπλισμένο που επιτίθεται σε αστυνομικούς... ήταν και πατέρας 6 παιδιών

Μεγάλες αντιδράσεις από τους γνωστούς καραγκιόζηδες έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ το νέο περιστατικό ακραίας βίας από αστυνομικούς, το οποίο συνέβη στο Όραντζ της Καλιφόρνια, με πρωταγωνιστή έναν πατέρα έξι παιδιών, ο οποίος πυροβολήθηκε εν ψυχρώ, πριν καταλήξει κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο άνδρας επιχείρησε να κατέβει από το όχημά του κρατώντας μαχαίρι. Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν το φορτηγάκι του 33χρονου πατέρα. Όπως ανέφεραν, τους μύρισε γκάζι, ενώ ο άνδρας χρησιμοποιούσε έναν αναπτύρα, θέτοντας σε κίνδυνο ολόκληρη την περιοχή. Όταν του έκαναν σήμα να σταματήσει, εκείνος δεν συμμορφώθηκε, με συνέπεια να ξεκινήσει καταδίωξη.

Λίγα λεπτά αργότερα, το φορτηγάκι σταμάτησε, αλλά ο πατέρας των έξι παιδιών δεν δεχόταν να βγει από το αυτοκίνητο για έλεγχο. Τότε οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν μάνικα νερού, γεγονός που τον υποχρέωσε να βγει. Στο σημείο αυτό, οι αστυνομικοί τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Ο 33χρονος Μάικλ Άντονι Πέρεζ, πατέρας έξι παιδιών, ηλικίας από 3 έως 18, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του από τους γιατρούς. «Οι αστυνομικοί μύρισαν γκάζι ή βενζίνη και θέλησαν να κάνουν έλεγχο. Όταν πείστηκε να κατέβει, είχε το ένα του χέρι κρυμμένο στην πλάτη του. Όταν διαπίστωσαν ότι κρατούσε μαχαίρι, πυροβόλησαν», τόνισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Δείτε το βίντεο (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)...