Μοναδικό: Οταν οι Μπολτ, Λιούις και Όουενς έτρεξαν μαζί με διαφορά 76 χρόνων

Υπήρξαν κάτι το ξεχωριστό. Ο καθένας στην εποχή του. Κι όμως, με διαφορά 76 χρόνων, η τεχνολογία ένωσε τρεις κορυφαίους σπρίντερ, σε ένα 100άρι που θα μείνει στην ιστορία.

Ο Τζέσε Όουενς το 1936, ο Καρλ Λιούις του 1996 και ο Γιουσέιν Μπολτ του 2012. Τρεις διαφορετικοί αθλητές, σε τρεις διαφορετικές εποχές.

Ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου, όταν ο Όουενς θριάμβευσε με 4 χρυσά μετάλλια. Στα 100 μέτρα με χρόνο 10.36 έλαμψε και πέρασε στην ιστορία.

Το 1984 στους Αγώνες του Λος Άντζελες ήταν η σειρά του Καρλ Λιούις. Με χρόνο 9.99 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και επανέλαβε ό,τι και ο Όουενς στο Βερολίνο στα υπόλοιπα αγωνίσματα.

Μέχρι που φτάσαμε στο 2012 και στον σπουδαίο Γιουσέιν Μπολτ. Χρόνος 9.63 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, για τον άνθρωπο μύθο πλέον στον στίβο.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, αυτοι οι τρεις σπουδαία αθλητές, έτρεξαν μαζί σε μια κούρσα που γεννήθηκε από πραγματικά γεγονότα και ταξίδεψε στο χρόνο μέσα από τους υπολογιστές.

Μοναδικό: Οταν οι Μπολτ, Λιούις και Όουενς έτρεξαν μαζί με διαφορά 76 χρόνων Μοναδικό: Οταν οι Μπολτ, Λιούις και Όουενς έτρεξαν μαζί με διαφορά 76 χρόνων Reviewed by Dexi Extrem on 15:55 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: