03 Μαρτίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΔΗΛ. 85 λεπτά μιλούσε στα αγγλικά και χωρίς κείμενο ο Άδωνις

«Με μια εμφάνιση που έμοιαζε περισσότερο με περφόρμερ και λιγότερο με πολιτικό» χαρακτηρίζει σε ρεπορτάζ του για τα «ΝΕΑ» Γιάννης Ανδριτσόπουλος την ομιλία του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη στο London School of Economics για τις μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα.

Μάλιστα, όπως περιγράφεται στο σχετικό ρεπορτάζ «ο Άδ. Γεωργιάδης μιλούσε 85 λεπτά στα Αγγλικά με ζηλευτή αυτοπεποίθηση, χωρίς να έχει κείμενο μπροστά του».

Όπως εξηγεί το ρεπορτάζ ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν χαλαρός μιλώντας σε ένα ακροατήριο 140 ατόμων, εκ των οποίων πολλοί ήταν πολιτικοί φίλοι του, μέλη της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ.

Εξάλλου, «είναι γνωστό ότι ο Άδωνις έχει ρεύμα στο Λονδίνο. Στις εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας του κόμματος στον πρώτο γύρο το 2015, τα μέλη της Οργάνωσης της ΝΔ Βρετανίας τον είχαν βγάλει δεύτερο πίσω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, η προσέλευση στην εκδήλωση ήταν τόσο μεγάλη, που οι διοργανωτές επέτρεψαν να παραμείνουν όρθιοι στην αίθουσα Wolfson Theatre, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί και θέμα με το προσωπικό ασφαλείας του LSE

«Στο γνωστό του στυλ έκανε διαρκώς χειρονομίες, μορφασμούς και αστειάκια, με την ίδια άνεση που έχει όταν αγορεύει στη Βουλή, τσακώνεται στις ραδιοτηλεοπτικές εκπομπής ή πουλάει βιβλία στην τηλεόραση», γράφει ο Γ. Ανδριτσόπουλος στα «ΝΕΑ».


http://thecaller.gr/parapolitika/ta-spase-o-adonis-sto-lse-milouse-85-lepta-sta-agglika/