16 Μαρτίου 2017

Κρήτη: Αναβλήθηκε η δίκη για τον βιασμό 8χρονης από το ΖΩΟ παππού της

Επ΄αόριστον αναβολή πήρε η δίκη της υπόθεσης βιασμού 8χρονης από το Αρκαλοχώρι Ηρακλείου, την οποία βίαζε κατ΄εξακολούθηση ο ίδιος της ο παππούς και ανακαλύφθηκε τα Χριστούγεννα του 2014.

Η υπόθεση θα εκδικαζόταν σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, ωστόσο λόγω απουσίας μαρτύρων της υπόθεσης, η δίκη αναβλήθηκε επ’αόριστον.

Να σημειωθεί, ότι πρωτόδικα ο 54χρονος παππούς της ανήλικης είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 25 ετών για τα κακουργήματα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της αποπλάνησης παιδιού που μάλιστα δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη, και της ασέλγειας μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση.

Το χρονικό της υπόθεσης ξετυλίγεται παραμονές Χριστουγέννων του 2014 όταν ο 51χρονος τότε κατηγορούμενος είχε πάει από το Λασίθι όπου διέμενε μόνιμα στο σπίτι της κόρης του στο Αρκαλοχώρι προκειμένου να περάσει τις γιορτές.

Τότε κατά την διάρκεια της ολιγοήμερης παραμονής του προέβη στον βιασμό της 8χρονης τότε εγγονής του και μάλιστα δύο φορές. Ακόμη, η εν λόγω πράξεις σημειώθηκαν όταν η κόρη και ο γαμπρός του βρίσκονταν στο διπλανό δωμάτιο και κοιμόντουσαν χωρίς να αντιληφθούν τίποτα, ενώ φαίνεται πως ο παππούς της μικρής προσπάθησε και τρίτη φορά να έρθει σε επαφή με το κοριτσάκι.

Οταν ο παππούς έφυγε η ανήλικη διηγήθηκε στη μητέρα της όλα όσα είχε συμβεί με αποτέλεσμα ο πατέρας της ανήλικης να καταγγείλει το βιασμό του παιδιού στην αστυνομία, η οποία προέβη στη σύλληψή του.

Τότε, ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του και μάλιστα είχε περιγράψει με λεπτομέρειες τα γεγονότα προκαλώντας σοκ ακόμη στους αστυνομικούς που είχαν αναλάβει την υπόθεση.