12 Μαρτίου 2017

«Λόγοι για να ψηφίσετε τους Δημοκρατικούς»: Το απόλυτο βιβλίο-τρολάρισμα που έγινε best seller στις ΗΠΑ!

Το βιβλίο του Michael J. Knowles, έχει δημιουργήσει «παροξυσμό» στις ΗΠΑ, με πολύ κόσμο να σπεύδει να το αγοράσει για να «διαβάσει» τις 266 σελίδες του

«Λόγοι για να ψηφίσετε τους Δημοκρατικούς. Ένας περιεκτικός οδηγός» τιτλοφορείται το βιβλίο που κερδίζει τον τίτλο του Best Seller στο Amazon, ενώ βρίσκεται στην πρώτη θέση των αναζητήσεων των χρηστών στο διαδίκτυο.

Το βιβλίο του Michael J. Knowles, έχει δημιουργήσει «παροξυσμό» στις ΗΠΑ, με πολύ κόσμο να σπεύδει να το αγοράσει για να «διαβάσει» τις 266 σελίδες του.

Και λέμε να «διαβάσει» γιατί επί της ουσίας το συγκεκριμένο βιβλίο δεν προσφέρεται για διάβασμα. Οι 266 σελίδες του είναι εντελώς άδειες, λευκές και το μόνο που προσφέρεται για... διάβασμα, είναι οι επικεφαλίδες και η βιβλιογραφία την οποία χρησιμοποίησε ο συγγραφέας για να στηρίξει την... έρευνά του.

Απόφοιτος του πανεπιστημίου Yale και ανταποκριτής της ηλεκτρονικής εφημερίδας Daily Wire, ο Michael J. Knowles, μίλησε στο Fox & Friends και αναφερόμενος στο βιβλίο του, χαρακτήρισε εκπληκτικό το γεγονός ότι μπορεί κανείς να ολοκληρώσει την ανάγνωσή του, από το εξώφυλλο ως το οπισθόφυλλο σε μόλις 15 με 20 δευτερόλεπτα.

Το εμφανέστατο τρολάρισμα των Δημοκρατικών από τον συγγραφέα και εκδότη του συγκεκριμένου βιβλίου, έχει προκαλέσει πανικό στο διαδίκτυο, εκτοξεύοντας παράλληλα τις διαδικτυακές πωλήσεις.

Το τρολάρισμα επιτείνει και η περιγραφή του βιβλίου στο Amazon, όπου χαρακτηρίζεται ως «η πιο λεπτομερώς ερευνημένη και με συνέπεια επιχειρηματολογημένη απολογία του Δημοκρατικού Κόμματος μέχρι σήμερα» που είναι σίγουρο ότι «θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Ένα βιβλίο που πρέπει να αποκτήσει κάθε πολιτικός παρατηρητής».