Καραμανλής και Τζιτζικώστας μαζί στην Πρώτη Σερρών σε συμβολική φώτο

Ο Πρώην Πρωθυπουργός και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας φωτογραφήθηκαν μπροστά από το πορτρέτο του ιδρυτή της παράταξης στέλνοντας μήνυμα για τις πολιτικές σχέσεις τους

Μία φωτογραφία στην οποία είναι αγκαλιά με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή κάτω από το πορτρέτο του ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Καραμανλή, ανάρτησε πριν από λίγο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

"Επιστροφή στις ρίζες! Χθες βράδυ με τον Κώστα Καραμανλή στην Πρώτη Σερρών, σχολίασε.

Προφανώς και δεν εννοεί επιστροφή στις... γεωγραφικές ρίζες, αλλά στις πολιτικές. Σύμφωνα με τον ιστότοπο thestival.gr η ανάρτηση Τζιτζικώστα καταδεικνύει πως η όποια ψυχρότητα είχε καλλιεργηθεί στην περίοδο των εσωκομματικών εκλογών ανάμεσα στους δυο άνδρες αποτελεί οριστικό παρελθόν.

Συνεργάτες του περιφερειάρχη μάλιστα έλεγαν ότι «οι όποιες πληγές δημιούργησαν τα εσωκομματικά έκλεισαν οριστικά, οι πάγοι έλιωσαν και η επιστροφή στις ρίζες, όπως γράφει η ανάρτηση, το αποδεικνύει περίτρανα».

Πηγή Thestival.gr
Καραμανλής και Τζιτζικώστας μαζί στην Πρώτη Σερρών σε συμβολική φώτο Καραμανλής και Τζιτζικώστας μαζί στην Πρώτη Σερρών σε συμβολική φώτο Reviewed by Dexi Extrem on 20:13 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: