04 Μαρτίου 2017

ΤΑ ΑΡΧ@ΔΙΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ! Νέες αιχμές Γ. Βλάχου κατά Άδωνι Γεωργιάδη

[Γελοίοι τύποι, περιφερόμενοι γλύφτες, χωρίς ιδεολογία, χωρίς αρχές χωρίς τίποτα... η προσωποποίηση της αχριστίλας... απορώ ποιοι ηλίθιοι τους ψηφίζουν... "συμφωνώ με τις θέσεις του Προέδρου" λέει το ταγάρι και ο Κυριάκος προχθές ζήτησε για άλλη μια φορά εκλογές όπως και ο Άδωνις... Αλλά το πρόβλημά τους δεν είναι οι "θέσεις του κόμματος" αλλά οι "θέσεις στο κόμμα" αφού βλέπουν τον κόσμο να αποθεώνει τον Άδωνι όπου εμφανίζεται ενώ οι ίδιοι περνάνε απαρατήρητοι... περαστικά τους και ειδικά στον Βλάχο που ελπίζουμε να τον στείλει σπίτι του ο ΠΑΣΟΚος Οικονόμου ώστε να φάει ακόμα μεγαλύτερη φρίκη]

Νέες αιχμές κατά του αντιπροέδρου του κόμματός του, Άδωνι Γεωργιάδη, αφήνει, σε συνέντευξή του, ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Βλάχος.
Σε ερώτηση με τις τοποθετήσεις του κ. Γεωργιάδη, «οποιοδήποτε κόστος είναι μικρότερο από το κόστος παραμονής της κυβέρνησης Τσίπρα» και «καλύτερα να μην κλείσει η αξιολόγηση για να γίνουν εκλογές», ο κ. Βλάχος σημειώνει, μιλώντας στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο, ότι η διατύπωση των θέσεών του αντιπροέδρου της Ν.Δ. αποτελούσαν προσωπική του επιλογή, γι΄ αυτό και, κατά τον κ. Βλάχο, ανασκευάσθηκαν.

«Τώρα, εάν ένας θεσμικός παράγων μπορεί να έχει προσωπικές απόψεις, ας το κρίνει ο πρόεδρος του κόμματος. Προσωπικά με εκφράζουν οι θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, όπως διατυπώθηκαν από τον πρόεδρο του κόμματος και τον αντιπρόεδρο Κωστή Χατζηδάκη», αναφέρει ο βουλευτής.

Ο βουλευτής Αττικής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επανέρχεται εκ νέου στη θέση ότι «η συνεννόηση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων είναι πάντα το ζητούμενο», συμπληρώνει ωστόσο, ευθυγραμμιζόμενος με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «το αίτημα για εκλογές είναι διαρκές και δεν συνδέεται με την παρούσα αξιολόγηση».

Ο κ. Βλάχος αφήνει ακόμη αιχμές για το ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι «η Ελλάδα μπήκε στο Μνημόνιο με τις γνωστές πολιτικές μεθοδεύσεις και λογιστικές αλχημείες. Παραμένει στο Μνημόνιο λόγω ανυπαρξίας πρωτοβουλιών για συμπόρευση σε μεγάλους εθνικούς στόχους», ενώ τοποθετείται αρνητικά στο ενδεχόμενο μιας μετεκλογικής συνεργασίας με τη Χαριλάου Τρικούπη.

http://www.naftemporiki.gr/story/1210942

Για το πόσο καραγκιόζης είναι ο άνθρωπος να θυμίσουμε και το παρακάτω περιστατικό τον περασμένο Οκτώβριο

Κατά τη διάρκεια της προ ημερών συζήτησης στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών για τη διαφθορά και τη διαπλοκή έγινε ένα επεισόδιο που πέρασε στα ψιλά. Μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια ο βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. Βασίλης Οικονόμου με τον βουλευτή Αττικής της Ν.Δ. Γιώργο Βλάχο.

Yπάρχει έντονος εκνευρισμός στο μεγαλύτερο τμήμα της Κ.Ο. της Ν.Δ., καθώς ήδη αρκετά πρόσωπα που είναι και στον κομματικό μηχανισμό και ειδικά σε θέσεις κλειδιά σε γραμματείες του κόμματος έχουν λάβει παρασκηνιακά την έγκριση να είναι υποψήφιοι.
Ο Β. Οικονόμου κατηγόρησε το Γ. Βλάχο ότι γέλασε όταν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος είπε στο Μητσοτάκη: «Δικός σας βουλευτής είναι ο Οικονόμου, που ήταν δεξί χέρι του Άκη, βέβαια έχει αλλάξει πολλά κόμματα, αλλά τώρα είναι σε εσάς». Επίσης, διαμαρτυρήθηκε όταν ο Γ. Βλάχος μίλησε στην υφυπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, διότι πίστευε ότι τον ειρωνευόταν.

«Άντε από εδώ, ορφανό του Άκη» του απάντησε ο Γ. Βλάχος με τον Β. Οικονόμου να του φωνάζει: «Είσαι αλήτης, θα σου δείξω εγώ». Χρειάστηκε η…πυροσβεστική κίνηση του βουλευτή Σερρών Κώστα Καραμανλή που συγκράτησε τον Γ. Βλάχο που κινούνταν έξαλλος προς την πλευρά του Β. Οικονόμου.

Ο Γ. Βλάχος είναι βουλευτής στην περιφέρεια Αττικής, όπου θα είναι για πρώτη φορά υποψήφιος με τη Ν.Δ. και ο Β. Οικονόμου που μετακινείται από το Επικρατείας και ξέρει καλά την περιοχή, αφού έχει εκλεγεί πολλές φορές με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ.

http://www.thetoc.gr/politiki/article/ligo-eleipse-na-piastoun-sta-xeria-oikonomou-kai-blaxos-tis-nd