11 Μαρτίου 2017

ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΜΠΟΥΦΕ! Καμμένος: Η σημερινή ΝΔ να μην πιάνει στο στόμα της τον Καραμανλή

[Το ότι χθες ο Καραμανλής διέρρευσε ότι συμφωνεί πλήρως με τον Κυριάκο και δεν μπορεί να ασχολείται με τα ψυχολογικά του κάθε Μεϊμαράκη ή Καμμένου που χρησιμοποιεί το όνομά του δεν το άκουσες ρε σούργελο;]

Συνεχίζει να φαντασιώνεται ο δωσίλογος συνεργάτης των κομμουνιστών ότι είναι συνεχιστής του Καραμανλή... φυσικά ξέρει πολύ καλά ότι δεν είναι αλλά ξέρει και τι γίδια είναι οι λίγοι που τον ακολουθούν.Έτσι για άλλη μια φορά μπουρδολογεί εκμεταλλευόμενος την σιωπή Καραμανλή.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Αληθινές Ειδήσεις” και κληθείς να σχολιάσει την όξυνση των επιθέσεών στο πρόσωπό του από τη ΝΔ, με το σκεπτικό ότι “δεν μπορεί να παρουσιάζεται ως καραμανλικός ο Καμμένος”, τονίζει χαρακτηριστικά: “το μενού της ΝΔ το έχει αλλάξει ο κ. Σαμαράς, οι υβριστές του Κώστα Καραμανλή, ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Βορίδης έχουν γίνει πρωτοκλασάτα στελέχη, ενώ οι νεοφιλελεύθεροι Ξαφά και Σκυλακάκης που δεν περνούσαν ούτε απέξω από την πόρτα του Καραμανλή έχουν γίνει κύρια στελέχη του κομματος”.

“Κανείς δεν δικαιούται από τη σημερινή ΝΔ να πιάνει στο στόμα του τον Καραμανλή” τονίζει χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος. Παράλληλα αποδίδει τις επιθέσεις στο πρόσωπό του εκ μέρους της Ντόρας Μπακογιάννη “στον φόβο της για την έρευνα της υπόθεσης της Siemens”, προσθέτοντας ότι η κ. Μπακογιάννη θα πρέπει να απολογείται στον ελληνικό λαό και να εξηγήσει γιατί ασκεί εσωτερική αντιπολίτευση στον Κυριάκο Μητσοτάκη.