03 Μαρτίου 2017

Η συνομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη με πιτσιρικάδες δημοτικού στην Αμφισσα [εικόνες]

Περιοδεία στον νομό Φωκίδας έκανε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θέλησε να στείλει και από εκεί το μήνυμά του λέγοντας πως σκοπός του είναι να ενώσει όλους τους Ελληνες σε μια μεγάλη εθνική προσπάθεια προκειμένου να βγει η χώρα από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.
Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε συναντήσεις με τοπικούς φορείς του νομού, επισκέφθηκε την Ιτέα όπου εξήρε τις αναπτυξιακές δυνατότητες που έχει η πόλη επισημαίνοντας την ανάγκη αναβάθμισης του λιμανιού με στόχο την προσέλκυση κρουαζιερόπλοιων, ενώ βρέθηκε στο γηροκομείο και το ΚΑΠΗ της πόλης.



Στη συνέχεια μετέβη στην Αμφισσα προκειμένου να συνεχίσει τις συναντήσεις του με τοπικούς φορείς, παρουσία στελεχών του κόμματος. Η τελευταία του επαφή είχε ορισθεί για νωρίς το μεσημέρι, με τον μητροπολίτη Θεόκτιστο, στο επισκοπείο. Ωστόσο, αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της ακολούθησε... άλλη μια!

Δίπλα ακριβώς από το επισκοπείο υπάρχει ένα σχολείο και όπως είναι φυσικό τα παιδιά που γρήγορα αντιλήφθηκαν πως κάτι... συμβαίνει, θέλησαν να παραμείνουν στο προαύλιο μήπως συναντήσουν τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, που έμαθαν πως επισκέπτεται την πόλη τους. Οι ψίθυροι μεταξύ τους πολλοί πως βρίσκεται κοντά τους ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έτσι όταν τον είδαν από μακρυά άρχιζαν να τον φωνάζουν και να τον χαιρετούν. Ο πρόεδρος της ΝΔ δεν θα μπορούσε να μην ανταποκριθεί στο κάλεσμα των παιδιών και πλησίασε τα κάγκελα για να μιλήσει για λίγο μαζί τους. Τα παιδιά άρχισαν να του συστήνονται, ενώ ο κ. Μητσοτάκης τα ρώτησε ένα ένα για την αγαπημένη τους ομάδα και για το αν διαβάζουν τα μαθήματά τους!



Και οι δύο... πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους καθώς τους πίεζε ο χρόνος για να συνεχίσουν το πρόγραμμά τους.



ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ
iefimerida.gr