[Ο Πικραμμένος τους μάρανε, αλλά αυτός είναι τουλάχιστον συνταξιούχος... για τη Θάνου που σαν Πρόεδρος του Αρείου Πάγου είναι και επ αμοιβή επιδιαιτητής στην αντιδικία Ελληνικού Κράτους-Αττικό Μετρό και βγάζει ότι το δημόσιο πρέπει να πληρώσει εκατοντάδες εκ. € αποζημίωση για τις καθυστερήσεις (λόγω αρχαίων) στο Μετρό Θεσσαλονίκης, μούγγα οι καραγκιόζηδες]
Ανασύρθηκε από το αρχείο το πόρισμα Καλούδη - Σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα και για το πόρισμα και για το «Ντυνάν» επισήμανε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στην Βουλή
Ως «εξαίρετη εργασία» χαρακτήρισε το πόρισμα Καλούδη για τα δάνεια των κομμάτων ο κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ενώ παράλληλα αποκάλεσε «επονείδιστη» την βουλευτική τροπολογία που διέγραφε υπο προϋποθέσεις ποινικές ευθύνες τραπεζικών στελεχών που υπέγραφαν δανειακές συμβάσεις με κόμματα.
Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης απαντώντας σε σχετική ερώτηση του κ. Νίκου Νικολόπουλου ανέφερε χαρακτηριστικά πως «το πόρισμα Καλούδη αποτελεί εξαίρετη εργασία. Ηρθε όμως η επονείδιστη τροπολογία για να το θέσει εκ ποδών». Υποστήριξε δε, ότι η επίμαχη τροπολογία «είναι αντισυνταγματική γιατί υποκρύπτει αμνηστία. Όμως αυτό δεν το κρίνουν οι εισαγγελείς αλλά τα αρμόδια δικαστήρια... και ο νοών νοείτω».
Επίσης, σε άλλη ερώτηση του ίδιου βουλευτή αναφορικά με τον την υπόθεση του Ερρίκος Ντυνάν, ο αναπληρωτής υπουργός παραδέχθηκε ότι υπάρχει κατάθεση του κ. Ανδρέα Μαρτίνη από τις φυλακές Κορυδαλλού που εμπλέκει πολιτικά και άλλα πρόσωπα, πως έχει διαταχθεί προανακριτική έρευνα και πως αν εντοπιστούν ευθύνες θα αποδοθούν.
Τέλος, στην αιχμή του κ. Νίκου Νικολόπουλου για τον πρώην ανώτατο δικαστικό και υπηρεσιακό πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο πως «πήγε να πάρει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του διαιτητή και ποια υπόθεση του έπεσε; Αυτή με την ΕΡΓΟΣΕ κι έβγαλε απόφαση να πληρώσουν οι ¨Έλληνες», ο κ. Παπαγγελόπουλος απάντησε «η άσκηση υπερασπιστικών καθηκόντων από τα πρόσωπα που λέει ο κ. Νικολόπουλος προβλέπεται από τη νομοθεσία άρα είναι σύννομη. Μπαίνει βέβαια το ερώτημα αν το νόμιμο είναι και ηθικό. Ο Γκαντ είχε πει ότι η ηθική πρέπει να διαβλακώνει το δίκαιο. Εγώ όταν παραιτήθηκα από δικαστικός για να αναλάβω θέση σε κρατική υπηρεσία αλλά από εκεί έληξαν σε μικρό χρονικό διάστημα τα καθήκοντά μου δεν επέστρεψα στην δικαιοσύνη ούτε στην δικηγορία ακολουθώντας τον προσωπικό αξιακό μου κώδικα»