27 Μαρτίου 2017

Τι λέει ο δικηγόρος του Παραολυμπιονίκη που σκότωσε τον ξενοδόχο στο Μοσχάτο – ΒΙΝΤΕΟ

Σε κατ' οίκον περιορισμό με ηλεκτρονικό βραχιολάκι τέθηκε μετά την απολογία του ο 39χρονος παραολυμπιονίκης, που κατηγορείται για τη δολοφονία του 47χρονου ξενοδόχου στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενους για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή, διαφοροποιήθηκε από την κατάθεση που είχε δώσει στις αστυνομικές αρχές.

Συγκεκριμένα, αρχικά είχε υποστηρίξει πως το όπλο, με το οποίο έγινε το φονικό ανήκε στο θύμα. Αυτό όμως αποδείχθηκε ανακριβές, καθώς φαίνεται τελικά να ανήκε στον κατηγορούμενο παραολυμπιονίκη, με τον 39χρονο να υποστηρίζει ότι βρισκόταν σε άμυνα.

Ενώπιον του ανακριτή κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης και ο προπονητής του παραολυμπιονίκη ενώ έξω από το ανακριτικό γραφείο βρίσκονταν από το πρωί οι γονείς και ο αδελφός του προκειμένου να του συμπαρασταθούν.

Εξερχόμενος από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ο συνήγορος υπεράσπισης, Πέτρος Μαντούβαλος, δήλωσε:

«Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την εξέλιξη της δικαστικής διαδρομής. Εφαρμόζεται για πρώτη φορά σε απολογούμενο ο όρος της ηλεκτρονικής επιτήρησης. Ο παραολυμπιονίκης κρίθηκε δράστης υπό ειδικές συνθήκες. Η υπεράσπιση δηλώνει ικανοποιημένη από την εξέλιξη αυτή.

Δήλωσε τη λύπη του για αυτό που συνέβη. Το καλύτερο ήταν ότι ο ίδιος υπήρξε ειλικρινέστατος στην απολογία του. Ο κατηγορούμενος είπε πως υπήρξε αντιδικία σφοδρή μετά και την προκλητική παρουσία της άλλης πλευράς».

Ο έτερος συνήγορός του Νίκος Σιαβέλης δήλωσε από την πλευρά του ότι ο κατηγορούμενος "Ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη, υποστηρίζοντας πως δεν είχε πρόθεση να προχωρήσει σε ανθρωποκτονία".

Δείτε το βίντεο του Ε.


Τι αποκαλύπτει για την δολοφονία στο Μοσχάτο ο αδελφός του θύματος

Ο αδελφός του θύματος της δολοφονίας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο στο Μοσχάτο, μιλώντας στην εκπομπή «Tatiana Live», αποκάλυψε όλα όσα γνωρίζει για την σχέση δράστη και θύματος, αλλά και για την γυναίκα, η οποία φέρεται να είναι η «πέτρα του σκανδάλου» στην στυγερή δολοφονία του 47χρονου μέσα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρεί ο δράστης.

«Αγαπούσε την οικογένειά του τρελά. Τα παιδιά του πάρα πολύ. Όλα τα προβλήματα ξεκίνησαν από τη στιγμή που μπαίνει τρίτο πρόσωπο στη σχέση του με τη γυναίκα του. Σίγουρα σημαίνει ότι μεταξύ τους είχε διαρρηχθεί, τουλάχιστον η ερωτική σχέση. Ποτέ ένα τρίτο πρόσωπο δεν μπαίνει με δική του ευθύνη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αδελφός του 47χρονου.

Ενώ, όσον αφορά στη νύχτα της δολοφονίας επισήμανε ότι το θύμα «την συγκεκριμένη ημέρα πήγαινε από το δράστη να ζητήσει να τον βοηθήσει σε μία κατάθεση, ο οποίος δράστης είχε πει στο θύμα ότι “εγώ μπορώ να έρθω να καταθέσω υπέρ σου”, σε ένα δικαστήριο που θα γινόταν για να μπορεί το θύμα να βλέπει τα παιδιά του».

Δείτε το βίντεο: