11 Μαρτίου 2017

Καστοριά: Σκότωσε τον ταξιτζή με το όπλο που πυροβόλησε τον Μαζιώτη! Αυτός είναι ο οδηγός ταξί που δολοφονήθηκε

Με το όπλο των 45 χιλιοστών με το οποίο αφαίρεσε τη ζωή από τον 52χρονο οδηγό ταξί, ο αστυνομικός της ΟΠΚΕ, είχε πυροβολήσει τον Νίκο Μαζιώτη το 2014!

Ο 30χρονος αστυνομικός της ΟΠΚΕ, είχε βραβευτεί από την υπηρεσία του καθώς στο επεισόδιο που είχε λάβει χώρα στο Μοναστηράκι, όπου και είχε συλληφθεί ο Νίκος Μαζιώτης, τον είχε πυροβολήσει, πετυχαίοντάς τον στο ώμο.

Ο ίδιος στη συνέχεια είχε ζητήσει να μετατεθεί στην Καστοριά, από όπου και κατάγεται, καθώς φοβόταν αντεκδίκηση από τους συντρόφους του Νίκου Μαζιώτη. Το όπλο του, με το οποίο πυροβόλησε δύο φορές τον άτυχο 52χρονο αυτοκινητιστή, ταυτοποιήθηκε και οδήγησε μαζί με την εικόνα από την κάμερα στη σύλληψη και την ομολογία του.

Ρεπόρταζ: Θεοδόσης Πάνου

Αυτός είναι ο οδηγός ταξί που δολοφονήθηκε από ειδικό φρουρό [pics]


Σοκαρισμένη η Καστοριά από την εν ψυχρώ δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί Κοσμά Τζέλιου από 30χρονο ειδικό φρουρό το βράδυ της Παρασκευής.

Πατέρας δύο παιδιών ο άτυχος οδηγός, ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους της πόλης του, που τον περιγράφουν ως έναν ήσυχο οικογενειάρχη.









Ο 52χρονος οδηγός ταξί, βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή της Νέας Λεύκης Καστοριάς.

Κάμερα κατέγραψε τον αστυνομικό να μπαίνει στο μοιραίο ταξί, ο οποίος τελικά ομολόγησε τη δολοφονία του αυτοκινητιστή για “προσωπικές διαφορές” και κρατείται.

Πηγή φωτό: Facebook
newsit.gr