05 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ Ψ@ΛΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ! Τσίπρας: Ο Κυριάκος θα μείνει με τις δημοσκοπήσεις στο χέρι

Συνέντευξη με παραμύθια για ολα τα θέματα της επικαιρότητας έδωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης  Τσίπρας. Ο κ Τσιπρας μοίρασε σανό για τους εξής τομείς :

"Εμείς θα βγάλουμε την Ελλάδα από την κρίση"* "Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Η αυτή η κυβέρνηση θα πετύχει ή τα προγράμματαδιάσωσης θα αποτύχουν οριστικά"*

"Δεν διαπραγματευόμαστε απλώς το κλείσιμο της αξιολόγησης, αλλά και το πως θαφτάσουμε σε μια συνολική συμφωνία που περιλαμβάνει και τα απαραίτητα μέτρααπομείωσης του χρέους που θα το καταστήσουν βιώσιμο και θα ανοίξουν το δρόμο γιατην ένταξη της Ελλάδας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ".

* "Είμαι βέβαιος πως αν η ευθύνη αυτής της εξαιρετικά ευαίσθητης και κρίσιμηςδιαπραγμάτευσης την είχε ο κ. Μητσοτάκης, θα είχε αποδεχθεί με προθυμία βαρύτατοαντίτιμο, που θα επέφερε επιπρόσθετη -ανυπολόγιστη ίσως- κοινωνική ζημιά"*

"Ο κ. Μητσοτάκης έχει εγκλωβιστεί, ίσως παρασυρμένος από συμβούλους του πουβλέπουν την ενασχόληση με την πολιτική ως επαγγελματικό πρότζεκτ. Η πολιτική, όμως,δεν είναι πρότζεκτ πολύ περισσότερο η χώρα δεν είναι Siemens, δεν είναι εταιρεία".

* "Μπορεί τώρα να του αρέσει να δοξάζεται δημοσκοπικά, όταν όμως έρθει η στιγμή νααποφασίσουν αυτοί που για τους δημοσκόπους είναι αόρατοι, ο κ. Μητσοτάκης θα μείνειμε τις δημοσκοπήσεις στο χέρι".

Η συνέντευξη δόθηκε στην διαπλεκόμενη εφημερίδα Documento  που κυκλοφορεί την Κυριακή στα περίπτερα

Με πληροφορίες από newstag.gr