19 Μαρτίου 2017

Ζήλεψε η σύζυγος του Τσακαλώτου για τη Σκάρλετ Γιόχανσον;

Μια ατάκα του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, για την χολυγουντιανή ηθοποιό, Σκάρλετ Γιόχανσον, ήταν αρκετή για να προκαλέσει... ποικίλες αντιδράσεις. Ποια όμως ήταν εκείνη της συζύγου του;

Το παρασκήνιο μεταφέρει η στήλη του ΒΗΜΑτοδότη: "Η Σκωτσέζα σύζυγος του Ευκλείδη Τσακαλώτου, σύντροφός του από τα φοιτητικά τους χρόνια Χέδερ Ντενίζ Γκίμπσον, θεωρείται σοβαρή επαγγελματίας και είναι συνεργάτις του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Ι. Στουρνάρα.

Click4more: Τσακαλώτος: Ποια διαπραγμάτευση; Ονειρεύεται κοκτέιλ με την Σκάρλετ Γιόχανσον!
Δεν παύει όμως να είναι γυναίκα και σύζυγος και όταν ακούει τον άντρα της να λέει στη Βουλή ότι θα ήθελε να πιει ένα κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον πώς αλήθεια νομίζετε ότι αντιδρά;

Σας πληροφορώ ότι καρφί δεν της καίγεται, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά επειδή πιστεύει ότι ο σύζυγός της υπουργός Οικονομικών "αστεία λέει". Αφού, όταν ερωτάται σχετικά, σπεύδει να διευκρινίσει ότι δεν κάνει δηλώσεις σε δημοσιογράφους (όπως κάθε σωστή σύζυγος υπουγρού Οικονομικών) προσθέτοντας "εγώ είμαι σοβαρή".

Και αμέσως μετά συμπληρώνει: "Αστείο θα ήταν", εννοώντας ότι ο Ευκλείδης πετάει κάπου - κάπου στη Βουλή κανένα αστειάκι, πάντοτε αλληγορικό, έτσι για να γίνει πιο πειστικός.

Πάντως δηλώνει ότι "δεν την ενδιαφέρει το ζήτημα" και γελώντας (παρά τη γρίπη που τη βασανίζει εδώ και τρεις ημέρες) λέει: "Ούτε θύμωσα, ούτε τίποτα, άσ' τον να λέει". Τώρα, αυτό που μου απομένει είναι να ρωτήσω και τη Σκάρλετ Γιόχανσον, να δούμε τι λέει και αυτό το κορίτσι...".

Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης