22 Μαρτίου 2017

Γενς Σπαν (Αν ΥΠΟΙΚ): Καλύτερος φίλος των «Ελλήνων κομμουνιστών» ο Σουλτς

«Ο Μάρτιν Σούλτς δεν θα ήταν ο κατάλληλος αντικαταστάσης της Ανγκελα Μέρκελ στην καγκελαρία διότι επέλεξε να δώσει προτεραιότητα στις ανάγκες των Ελλήνων κομμουνιστών αντί για τους Γερμανούς φορολογουμένους.»

Τη δήλωση αυτή έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Γενς Σπαν μιλώντας στο διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο CNBC.

Ο ηγέτης του σοσιαλδημοκρατικού SPD, Μάρτιν Σουλτς, δεν θα ήταν κατάλληλος αντικαταστάτης της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, διότι επέλεξε να δώσει προτεραιότητα στις ανάγκες των «Ελλήνων κομμουνιστών» αντί για τους Γερμανούς φορολογούμενους είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«O Σούλτς ανήκει στην πολιτική ελίτ στις Βρυξέλλες και στο Βερολίνο, αλλά προσπαθεί να απεικονίσει τον εαυτό του ως ένα πρόσωπο ‘’απ’ έξω’’ και μέχρι στιγμής αυτό φαίνεται να λειτουργεί. Αλλά φυσικά θα πρέπει να τον εμποδίσουμε σε αυτό και να τον ρωτήσουμε για τις θέσεις που είχε στο παρελθόν».

Συμπλήρωσε δε ότι «ήταν πάντα καλύτερος φίλος για τους κομμουνιστές στην Αθήνα, αντί για τους Γερμανούς φορολογούμενους, και αυτό για παράδειγμα είναι ένα ζήτημα που θα θέσουμε».