21 Μαρτίου 2017

Ο τελευταίος διάλογος του Σώρρα πριν εξαφανιστεί -Με δημοσιογράφο

Την περασμένη Παρασκευή ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγος του καταδικάστηκαν σε φυλάκιση και έκτοτε η Αστυνομία τους αναζητεί για να τους συλλάβει. Ωστόσο, ο Σώρρας παραμένει ακόμη άφαντος και μόνο στοιχείο είναι το βίντεο με την δήλωση του που κυκλοφόρησε το Σάββατο.

Ωστόσο, ο Alpha σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων αποκάλυψε τον τελευταίο διάλογο του Αρτέμη Σώρρα πριν εξαφανιστεί, έπειτα από την καταδίκη του.

Πιο συγκεκριμένα ο διάλογος είναι από το μεσημέρι (2.35) της Παρασκευής 17 Μαρτίου και αναλυτικά ειπώ8ηκαν τα εξής:

Αρτέμης Σώρρας: Πρωτόδικο είναι. Ερήμην δικάστηκε. Πήγαμε για αναβολή γιατί ο δικηγόρος μας είχε κακούργημα στην Καλαμάτα και το δικαστήριο δίκασε ερήμην. Είναι ένα πραξικόπημα δικαστικό εάν έχει βγάλει 8 χρόνια κάθειρξη για ένα θέμα αστικό, Ποιο αστικό δεν γίνεται. Είναι ένα δικαστικό πραξικόπημα. Λειτουργεί έτσι το κράτος δικαίου; Τι να πω; Άσε να το δούμε αλλά δεν έδωσε αναβολή σε δικηγόρο ο οποίος είχε δίκη για κακούργημα από αναβολή στην Καλαμάτα τι να πώ; Ένα αστικό θέμα κακούργημα. Και βάζει 8 χρόνια. Τι ήταν ανθρωποκτονία ήταν; Αν το αστικό θέμα το κάνεις κακούργημα και βγάζει και 8 χρόνια κάθειρξη Τι να πω ρε Γιώργο; Θα το δούμε»

Δημοσιογράφος: «Το ρωτάω γιατί με τα οκτώ χρόνια κάθειρξης θα πρέπει να οδηγηθείτε στη φυλακή…»

Αρτέμης Σώρρας: «Τι να πω ρε Γιώργο αν είναι να πάμε φυλακή για αστική υπόθεση χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα σε ένα κράτος δικαίου... Πάμε όλοι μαζί. 8 χρόνια και αυτά γίνονται στον Σώρρα. Μία χαρά είμαστε. Βαράτε και εσείς από τα κανάλια, για να το δέσουμε το περιβάλλον όλοι μαζί. Πολύ ωραία παιδιά, περνούσαμε μία χαρά και ήρθε ο Σώρρας και μας τα χάλασε όλα. Ηρθε η Ελλήνων Συνέλευσις και μας τα χάλασε όλα. »