16 Μαρτίου 2017

Σ' αυτό το υπερπολυτελές σπίτι στον Αγιο Δομίνικο μένει ο Σάκης Τανιμανίδης [εικόνες]

To Survivor είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγάλα τηλεοπτικά hit της φετινής σεζόν που σαρώνει τους πίνακες τηλεθέασης καθηλώνοντας πιστά εκατομμύρια τηλεθεατές στους δέκτες τους.
Οι περιπέτειες και οι στερήσεις των πρωταγωνιστών του στον Αγιο Δομίνικο έχουν γοητεύσει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού και το ενδιαφέρον ολοένα αυξάνεται για το ποιος τελικά θα είναι αυτός που θα καταφέρει να... επιβιώσει και να επικρατήσει των υπολοίπων! Φαίνεται, όμως, ότι δεν περνούν όλοι το ίδιο δύσκολα στο νησί! Ο παρουσιαστής του reality παιχνιδιού, Σάκης Τανιμανίδης, ζει στιγμές πολυτέλειας πίσω από τις κάμερες. Για την διαμονή του στο συναρπαστικό θέρετρο έχει επιλεγεί ένα από τα πιο «στολίδια» του Αγιου Δομίνικου.

Ενα πολυτελές συγκρότημα κατοικιών με την επωνυμία «Playa Bonita Beach Residencies» στη βόρεια ακτή του Αγιου Δομίνικου, στη χερσόνησο Samana. Οι εικόνες του μιλούν από μόνες τους.

Το συγκρότημα κατοικιών βρίσκεται σε μια από τις πιο ειδυλλιακές τοποθεσίες. H παραλία Playa Bonita βρίσκεται στα δυτικά της κοσμοπολίτικης πόλης «La Terrenas».

Τι διαθέτει το συγκρότημα κατοικιών;

Και τι δεν διαθέτει το Playa Bonita Beach Residencies! Πέρα από την θέα που κόβει την ανάσα από όποιο διαμέρισμα κι αν διαμείνεις, μπορείς να βρεις πισίνα, bar restaurant, γήπεδο τέννις, γήπεδο soccer, χώρο για beach βόλει. Υπάρχει ειδικός χώρος για jogging και για ποδηλατάδα. Τα παιδιά έχουν αμέτρητες επιλογές παιχνιδιού (ποδόσφαιρου, ping pong, παιχνίδια στην πισίνα και πολλά ακόμα).

Το συγκρότημα κατοικιών εγγυάται επίσης αυστηρά μέτρα ασφαλείας, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Aπολαμβάνεις γεύσεις από ιδιωτικό chef και αν θες να πιεις το ποτό σου, υπάρχει δίπλα στο κύμα ένα club για ξέφρενες στιγμές διασκέδασης.


Εκεί φτάνεις μέσα σε 8 λεπτά από το κέντρο της πόλης «Las Terrenas» και μέσα σε 2 ώρες από το Santo Domingo και το αεροδρόμιο «Las Americas International».

Οπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του Playa Bonita Beach Residencies υπάρχουν τέσσερις κατηγορίες διαμερισμάτων: το «Los Cocos Residences» όπου οι τιμές ξεκινούν από τα 198 δολάρια την ημέρα, το «Lakeview» όπου οι τιμές ξεκινούν από τα 295 δολάρια την ημέρα, το «Los Delfines» όπου οι τιμές ξεκινούν από τα 369 δολάρια και το... υπερπολυτελές «Aquamarine» όπου οι τιμές εκεί «τσιμπάνε» αρκετά και ξεκινούν από τα 430 δολάρια την ημέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαμέρισμα όπου διαμένει ο Σάκης Τανιμανίδης κοστίζει 250 δολάρια την ημέρα.

Εκεί ο παρουσιαστής παίρνει μια ανάσα από τα πολύωρα γυρίσματα και απολαμβάνει διάβασμα (μάλιστα κάνει και μαθήματα ισπανικών σε εβδομαδιαία βάση!) και μιλά με τα αγαπημένα του πρόσωπα από την Αθήνα. Η σύντροφός του, Χριστίνα Μπόμπα που σύμφωνα με πληροφορίες παραιτήθηκε από τη δουλειά της στην Ελλάδα, λέγεται ότι θα σπεύσει να τον συναντήσει και να μείνει μαζί του εκεί, όσο διαρκέσουν τα γυρίσματα!

Απολαύστε τους εντυπωσιακούς χώρους μέσα από φωτογραφίες!
































Φωτογραφίες: playabonita.com.do
http://www.bovary.gr/my-best/4621/s-ayto-yperpolyteles-spiti-ston-agio-dominiko-menei-o-sakis-tanimanidis-eikones