11 Μαρτίου 2017

Βίντεο-σοκ: Ερωτικός αντίζηλος πυρπολεί άστεγο την ώρα που κοιμάται [βίντεο]

Ένας άστεγος 45 ετών, ο Μαρτσέλο Τσιμίνο, πυρπολήθηκε και έχασε την ζωή του την περασμένη νύχτα, στο Παλέρμο της Σικελίας.

Άγνωστος πλησίασε στο σημείο όπου κοιμόταν ο Τσιμίνο, κάτω από κουβέρτες, μέσα σε χώρο φιλοξενίας αστέγων ιδιοκτησίας των καθολικών καπουτσίνων μοναχών. Ο δράστης τον περιέλουσε με βενζίνη, τον πυρπόλησε και απομακρύνθηκε. Την σκηνή κατέγραφαν δυο κάμερες ασφαλείας.

Ο δράστης φέρεται να ομολόγησε ότι πυρπόλησε τον άνδρα για να τον εκδικηθεί επειδή είχε σχέση με τη γυναίκα του. Πρόκειται για τον Τζουζέππε Πεκοράρο, επίσης σαράντα πέντε ετών, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης πρατήριου βενζίνης.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από την ανάκρισή του, φέρεται να δολοφόνησε τον άστεγο Μαρτσέλλο Τσιμίνο, ενώ κοιμόταν σε προαύλιο κτηρίου ιδιοκτησίας των καπουτσίνων καλόγερων, πυρπολώντας τον με βενζίνη, για λόγους που σχετίζονται με την προσωπική του ζωή: ο Πεκοράρο, όπως γράφουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, υποπτευόταν ότι η σύζυγός του- από την οποία είχε χωρίσει πρόσφατα- διατηρούσε δεσμό με τον Τσιμίνο .

Το άτυχο θύμα ήταν επίσης χωρισμένο και πατέρας δυο παιδιών. Ο δήμαρχος του Παλέρμο, Λεολούκα Ορλάντο, έκανε λόγο για «απόλυτη βαρβαρότητα» και αύριο το βράδυ, στην πρωτεύουσα της Σικελίας πρόκειται να οργανωθεί σιωπηρή πορεία διαμαρτυρίας, για το απάνθρωπο αυτό έγκλημα.