18 Μαρτίου 2017

Στα δικαστήρια για την περιουσία του Τζορτζ Μάικλ οικογένεια και σύντροφος

Στα δικαστήρια για την περιουσία του Τζορτζ Μάικλ οικογένεια και σύντροφος
Η διαμονή του Φαντί Φαουάζ στο αξίας 5 εκατ. λιρών σπίτι στο Λονδίνο ενοχλεί τους κληρονόμους

Ο θάνατος του Τζορτζ Μάικλ προκάλεσε πόνο στους συγγενείς και τον σύντροφό του, όπως και στα εκατομμύρια των θαυμαστών του. Ο χρόνος, ωστόσο, μετριάζει τον πόνο. Όταν πέρασε το πρώτο σοκ, η πραγματικότητα βγήκε στην επιφάνεια. Οι συγγενείς του διάσημου καλλιτέχνη προσφεύγουν στα δικαστήρια, προκειμένου να διεκδικήσουν μέρος της περιουσίας που εξακολουθεί να χρησιμοποιεί ο σύντροφός του, Φαντί Φαουάζ.

Βασικό αντικείμενο της διαφαινόμενης αντιδικίας αποτελεί ένα σπίτι στο Λονδίνο, το οποίο έχει αξία, ούτε λίγο ούτε πολύ, πάνω από 5 εκατ. λίρες. Όπως υποστηρίζουν οι συγγενείς, «το μεγαλύτερο μέρος της ακίνητης περιουσίας του Τζορτζ Μάικλ πέρασε στην κατοχή της αδελφής του και της οικογένειάς του. Παρόλα αυτά, ο Φαντί εξακολουθεί να μένει στο σπίτι στο Λονδίνο».

Σύμφωνα με τους συγγενείς του διάσημου καλλιτέχνη, ο Φαουάζ υποστηρίζει ότι η διαμονή του εκεί αποτελεί μέρος της συμφωνίας που είχε συνάψει με τον νεκρό -πλέον- σύντροφό του, προκειμένου να χρησιμοποιεί την περιουσία του. Προφανώς, ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν δραματικά μετά τον πρόωρο θάνατό του.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «The Sun», ο Φαντί Φαουάζ έδειξε να μην έχει την παραμικρή επαφή με τους συγγενείς του Τζορτζ Μάικλ, καθώς δεν γνώριζε καμία λεπτομέρεια για το που και το πότε θα γίνει η κηδεία. «Είναι όλα τόσο παράξενα. Εγώ βρίσκομαι στη μέση σε όλο αυτό...», τόνισε χαρακτηριστικά.