20 Μαρτίου 2017

ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΣΤΑΝΟ! Παραδοχή Φάμελλου: Εχουμε πάρει μέτρα που δεν είναι παραγωγικά και αναπτυξιακά

Στην παραδοχή πως η κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα που «εμείς θεωρούμε ότι δεν είναι παραγωγικά και αναπτυξιακά» προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Μιλώντας στον Real fm, ο κ. Φάμελλος τόνισε πως στόχος του Eurogroup είναι «να κλείσουν όσες περισσότερες διαφορές απομένουν», ενώ πρόσθεσε ότι «Δεν οφείλεται σε μας καμία καθυστέρηση. Έχουμε προχωρήσει κανονικά από τη δικιά μας μεριά».

Σχολιάζοντας τη στάση του ΔΝΤ, είπε πως « βάζει ζητήματα εκτός συμφωνίας και δεν νομίζουμε ότι συνεισφέρει» και λίγο αργότερα αναφερθείς στις υποχωρήσεις που έχει κάνει η Αθήνα σημείωσε πως έχουμε λάβει μέτρα που εμείς θεωρούμε ότι δεν είναι παραγωγικά και αναπτυξιακά».

Αναφερθείς στα της ενέργειας σημείωσε πως «είχαμε να διαχειριστούμε μια πολιτική που ήθελε πλήρες ξεπούλημα. Έχουμε ζητήσει να υπάρχει μια οργανωμένη πρόταση από τη ΔΕΗ και αυτό κάνει, αλλά όχι να ξεπουλήσουμε ό,τι να ναι και όσο όσο. Να υπάρχει μια ομαλή μετάβαση».

Απαντώντας τέλος στο ερώτημα τι θα γίνει αν επιμείνει η τρόικα, ο υπουργός τόνισε πως «την ατζέντα των εκλογών και της αυξημένης πλειοψηφίας την βάζουν τα ΜΜΕ» και κάλεσε την αντιπολίτευση να υποστηρίξει τη θέση για κλείσιμο της αξιολόγησης με το λιγότερο μηδενικό κόστος.