17 Μαρτίου 2017

Απήγαγαν και λήστεψαν επιχειρηματία από τα Πατήσια-Έκαψαν τα ΙΧ στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας-ΦΩΤΟ


Ληστεία-θρίλερ με απαγωγή επιχειρηματία και δύο υπαλλήλων του έγινε απόψε λίγο μετά τις 8 το βράδυ στην Αττική.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τρεις άγνωστοι είχαν στήσει ενέδρα στα Πατήσια έξω από το σπίτι του επιχειρηματία ο οποίος είναι ιδιοκτήτης...
κατασκευαστικής εταιρείας, και υπό την απειλή όπλων τον οδήγησαν μέσα στο σπίτι, το οποίο έψαξαν χωρίς όμως να βρουν αυτό που γύρευαν. Αφού δεν βρήκαν το ποσό που περίμεναν ότι θα βρουν, άρχισαν να τον απειλούν ότι θα τον σκοτώσουν και θα τον κάψουν ζωντανό.

Στη συνέχεια, ο επιχειρηματίας ενέδωσε και μπήκαν σε τζιπ ιδιοκτησίας του και μετέβησαν στα γραφεία της εταιρείας του στον Άλιμο, ενώ ένα άλλο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε συνεργός τους τους ακολουθούσε.

Στον Άλιμο, ακινητοποίησαν τον φύλακα της εταιρείας και μια υπάλληλο που βρίσκονταν εκεί, υποχρέωσαν τους τρεις ομήρους να ανοίξουν δύο χρηματοκιβώτια τα οποία άδειασαν, και μετά επιβίβασαν τον επιχειρηματία και τους άλλους δύο υπαλλήλους στο αυτοκίνητο του επιχειρηματία και πήγαν στην Νέα Φιλαδέλφεια, όπου τους άφησαν ελεύθερους.

Λίγο αργότερα, βρέθηκαν καμμένα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας το τζιπ του επιχειρηματία και το αυτοκίνητο των δραστών, οι οποίοι είχαν γίνει άφαντοι και αναζητούνται.

Έρευνες για την υπόθεση διενεργεί η ασφάλεια Αττικής με τους αξιωματικούς της να ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα. Εξετάζεται η περίπτωση οι δράστες να είχαν εσωτερική πληροφόρηση ή να ήταν παλιοί εργαζόμενοι στην επιχείρηση.

Φλόγες στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας -Η στιγμή που οι ληστές-απαγωγείς καίνε τα ΙΧ
Λίγα λεπτά μετά την απελευθέρωση του επιχειρηματία και των δύο υπαλλήλων του που είχαν πέσει θύμα ληστείας οι δράστες βάζουν φωτιά και καίνε τα ΙΧ που χρησιμοποίησαν στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι τρεις άγνωστοι αφού άρπαξαν από τα χρηματοκιβώτια της εταιρείας του άτυχου επιχειρηματία στον Αλιμο όσα λεφτά υπήρχαν μέσα στη συνέχεια οδήγησαν τους τρεις ομήρους στην Νέα Φιλαδέλφεια, όπου τους άφησαν ελεύθερους και στη συνέχεια πυρπόλησαν τα δυο ΙΧ.


Πηγή: filadelfia-xalkidona.gr