15 Μαρτίου 2017

Ορέστης Καρύπης, ο Ελληνας πίσω από την καμπάνια του Μαρκ Ρούτε στην Ολλανδία [εικόνες]

Στα τελευταία χρόνια της κρίσης, όπως αποκαλύπτουν διαρκώς τα στοιχεία, πολλά καλά, τα λαμπρότερα, μυαλά επιλέγουν το δρόμο της μετανάστευσης αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον.
Και συνήθως όχι μόνο τα καταφέρνουν αλλά και διαπρέπουν, ξεχωρίζοντας με τη δουλειά τους. Μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Ορέστη Καρύπη επικοινωνιολόγου στο επάγγελμα.


Ο Ορέστης Καρύπης σήμερα, σίγουρα, ζει μια μέρα αγωνίας, αναμένοντας τα αποτελέσματα των ολλανδικών εκλογών καθώς και ο ίδιος συμμετέχει με τον τρόπο του και από το πόστο του.

Ο κ. Καρύπης έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην προεκλογική καμπάνια του Λαϊκού Κόμματος για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία (VVD) του φιλελεύθερου πρωθυπουργού Μαρκ Ρούτε αφού είχε αναλάβει προσωπικά τον προεκλογικό αγώνα τριών από τους σημαντικότερους υποψηφίους του. Έτσι τους τελευταίους μήνες κατάφερε με την στρατηγική του να αναδείξει τις πολιτικές του Λαϊκού κόμματος ιδιαίτερα για την στάση του απέναντι στον Ερντογαν τις ήμερες που μας πέρασαν.

Ο Ελληνας επικοινωνιολόγος που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με πολλούς πολιτικούς στη χώρα μας εργάζεται πλέον για την PM και αναλαμβάνει προεκλογικές καμπάνιες ανά την Ευρώπη.