Πιλότος τραβούσε βίντεο τον εαυτό του ενώ προσγείωνε ένα Boeing εν μέσω ισχυρών ανέμων

Ένα απίστευτο σέλφι - βίντεο πόσταρε ένας πιλότος στο προφίλ του στο facebook. Τον δείχνει ενώ προσπαθούσε να προσγειώσει ένα αεροσκάφος τύπου Boeing 737, εν μέσω ισχυρών ανέμων.
Το βίντεο, που έγινε viral αμέσως, έχει διάρκεια μόλις 30 δευτερόλεπτα και έχει τραβηχτεί από τα πόδια του πιλότου. Τον βλέπουμε να κρατά με το ένα χέρι το πηδάλιο και να προσπαθεί να το συγκρατήσει, ενώ αυτό ταλαντεύεται. Μάλιστα, σε κάποιο σημείο, βάζει και το άλλο του χέρι για να μπορέσει να το συγκρατήσει.

Αν και είναι χαμογελαστός και φαίνεται απόλυτα ψύχραιμος, είναι φανερή η προσπάθειά του. Ο πολωνός πιλότος είχε εκείνη την ώρα τον έλεγχο του αεροσκάφους, που εκτελούσε εμπορική πτήση. Όπως έγραψε στο facebook όταν ανέβασε το βίντεο: «Πάντα έλεγα ότι οι πιλότοι πληρώνονται το μισθό τους για μία προσγείωση το μήνα. Ε για αυτή την προσγείωση θα πληρωθώ εγώ».Πιλότος τραβούσε βίντεο τον εαυτό του ενώ προσγείωνε ένα Boeing εν μέσω ισχυρών ανέμων Πιλότος τραβούσε βίντεο τον εαυτό του ενώ προσγείωνε ένα Boeing εν μέσω ισχυρών ανέμων Reviewed by Dexi Extrem on 14:08 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: