15 Μαρτίου 2017

Στoν Εισαγγελέα ο Αρτέμης Σώρρας και επτά συνεργάτες του - Για απάτη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

Ολοκληρώνεται σύμφωνα με πληροφορίες η προκαταρκτική εξέταση που έχει ανοίξει εδώ και 3 μήνες η Εισαγγελία Πρωτοδικών για τα έργα και τις ημέρες του Αρτέμη Σώρρα αλλά της οργάνωσης του με την επωνυμία «Ελλήνων Συνέλευσις».

Μέχρι την Παρασκευή, ο... μεγιστάνας που υποστηρίζει ότι μπορεί να σώσει την Ελλάδα από τα χρέη της, καλείται, μαζί με 7 ακόμη πρόσωπα, να έχει δώσει εξηγήσεις για την δράση της οργάνωσης, ώστε να κλείσει ο κύκλος της έρευνας.

Μεταξύ των αδικημάτων που ερευνώνται είναι αυτά της απάτης, της εγκληματικής οργάνωσης, ακόμη και της πρόκλησης πολιτών σε βιαιοπραγίες, ενώ στον φάκελλο έχουν περιληφθεί και δικογραφίες που έχουν απασχολήσει άλλες δικαστικές αρχές και αφορούν στις δηλώσεις αλλά και στα χρήματα που καταβάλλουν οι πολίτες για να μην πληρώσουν τα χρέη τους στα δημόσια ταμεία, υποβάλλοντας εξουσιοδοτώντας την οργάνωση του Α. Σώρρα να «καθαρίσει» γιαυτούς.

Μετά τις εξηγήσεις των υπόπτων για τέλεση παράνομων πράξεων θα πέσει η αυλαία της εισαγγελικής έρευνας, με την άσκηση ή μη ποινικών διώξεων.