17 Μαρτίου 2017

Μακεδονία: Ξενάγηση Καραμανλή στα οχυρά του Ρούπελ - Οι συζητήσεις με φίλους του [pics]

Τα Οχυρά Ρούπελ επισκέφθηκε σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, μαζί με τον εξάδελφο του, βουλευτή Σερρών της ΝΔ Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέα, και τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα...
Χθες το απόγευμα επισκέφθηκαν την Αμφίπολη, όπου ξεναγήθηκαν επί ώρα και ενημερώθηκαν για την πορεία των ανασκαφών στο Τύμβο Καστά. Το βράδυ μετέβη στην Πρώτη Σερρών, όπου οι κάτοικοι του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή και ο πρώην πρωθυπουργός κάθισε με παρέα σε καφενείο. Μαζί του ήταν και ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Σάββας Αναστασιάδης.
Το χθεσινό δείπνο του Καραμανλή

Το τραπέζι ήταν μεγάλο και σε αυτό κάθησε πλήθος φίλων Καραμανλικών από τις Σέρρες και όχι μόνο! Μαζί και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. Στην παρέα ήταν και ο Πολιτευτής της ΝΔ και Εκπαιδευτικός Αθανάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης, στενός φίλος της οικογένειας Καραμανλή.

Ο Κώστας Καραμανλής με κάζουαλ ντύσιμο και χαμογελαστός δεν αρνήθηκε σε κανέναν μια φωτογραφία μαζί του, ενώ το "μενού" της συζήτησης τα είχε όλα... Τόσο σχετικά με την πρόσφατη δήλωσή του που συζητήθηκε όσο και το σενάριο που ήθελε τον Αλέξη Τσίπρα να προκηρύσσει άμεσα εκλογές!



Πηγή: piraeuspress