21 Μαρτίου 2017

Ζευγάρια που κάνουν έρωτα στον δρόμο βάζουν φωτιά στο P@rnhub!

Βίντεο μεθυσμένων ζευγαριών να κάνουν έρωτα στον δρόμο γίνονται αμέσως viral από τη στιγμή που δημοσιεύονται στο P@rnHub.
Συνολικά, τα 5 ζευγάρια και το τρίο έκαναν θραύση από τότε που δημοσιοποιήθηκαν τα πλάνα καμερών κλειστού κυκλώματος ασφαλείας από το νυχτερινό κέντρο The Point στο Sunderland.

Τα βίντεο έχουν πάνω από 1,5 εκατομμύριο προβολές και εκατοντάδες σχόλια, χωρίς ωστόσο να ξέρει κανείς τις αντιδράσεις των πρωταγωνιστών μετά την προβολή τους.



Το σημείο, σύμφωνα με έναν άντρα που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, είναι γνωστό για τα όσα συμβαίνουν. Οι ερωτικές περιπτύξεις στον δρόμο μπορούν να βάλουν σε μπελάδες ένα ζευγάρι όπως αυτό που πιάστηκε να ερωτοτροπεί σε κατάστημα της Domino's.


H 28χρονη Daniella Hirst και ο σύντροφός της Craig Smith πιάστηκαν από τις κάμερες να κάνουν έρωτα ενώ περίμεναν την πίτσα τους.


"Είπαν ότι είναι υποχρεωμένοι να διερευνήσουν ένα δημόσιο αδίκημα απρέπειας επειδή φαίνονταν τα οπίσθιά μου στο βίντεο", τόνισε η 28χρονη που κατέληξε στην αστυνομία.

Πηγή: Ladbible