15 Μαρτίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Survivor – Η απάντηση της Πασχάλη για τον Πύργο του Άιφελ που έγινε viral και απίστευτο “τρολάρισμα” μετά τον αγώνα ποδοσφαίρου

Eίναι γεγονός ότι οι επιδόσεις των παικτών του Survivor στα αγωνίσματα δεν περνούν απαρατήρητες. Από αυτό τον κανόνα, δεν εξαιρούνται και οι απαντήσεις που δίνουν στο παιχνίδι γνώσεων.

Η απάντηση της Σόφης Πασχάλη στην ερώτηση: «Πόσο ψηλός είναι ο πύργος του Άιφελ;» προκάλεσε την έντονη απορία των συμπαικτών της που δεν πίστευαν αυτό που άκουσαν. «1500 μέτρα» έγραψε στο χαρτί της, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να είναι αυτή που κέρδισε, καθώς απάντησε «250 μέτρα».

Για την «ιστορία» της ερώτησης, ο πύργος του Άιφελ έχει 325 μέτρα ύψος.

Δείτε το βίντεο:



Απίστευτο “τρολάρισμα” μετά τον αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα σε "Διάσημους - Μαχητές"!

Μια ακόμη δοκιμασία ολοκληρώθηκε στο Survivor και το twitter πήρε φωτιά... Οι “διάσημοι” ήρθαν αντιμέτωποι με τους “μαχητές” και έπαιξαν beach soccer (ποδόσφαιρο στην άμμο) σκορπίζοντας άπειρες στιγμές γέλιου. Η παραλία στον Άγιο Δομίνικο μετατράπηκε σε γήπεδο, ο Σάκης Τανιμανίδης ανέλαβε χρέη speaker και οι παίχτες φόρεσαν τις εμφανίσεις τους και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Το έπαθλο της δοκιμασίας ήταν τα παστέλια και οι διάσημοι που νίκησαν στο αγώνισμα κατάφεραν να απολαύσουν το γλυκό τους μετά το τέλος του παιχνιδιού. Ωστόσο, τα στιγμιότυπα από τους αγώνες ποδοσφαίρου ανάμεσα στις δυο ομάδες ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε δει ως τώρα στο... Survivor και έδωσαν τροφή για... “τρολάρισμα”.

Και μπορεί η συμμετοχή του διεθνή ποδοσφαιριστή Λάμπρου Χούτου, αλλά και του Γιώργου Αγγελόπουλου και Στέλιου Χανταμπάκη (που παίζουν ποδόσφαιρο) να ήταν για κάποιους σαν οι διάσημοι να... "κλέβουν εκκλησία", άλλοι όμως ήταν αυτοί που έκλεψαν τις εντυπώσεις!

Δες τα καλύτερα που γράφτηκαν στο twitter: