14 Μαρτίου 2017

Ποιο βουλευτή πρότεινε για το Survivor ο Κυριάκος-Αστεία και ρακές στο δείπνο Μητσοτάκη

Σε γνωστό εστιατόριο του Ηρακλείου πέρασε τη βραδιά του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την ομιλία του στο Αστόρια. Οι εικόνες του δείπνου...
Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευε ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης καθώς επίσης και οι Κρητικοί συνεργάτες του Στέλιος Κονταδάκης και Δημήτρης Αγαπίου, ενώ το "παρών" στη βραδιά έδωσε και ο βουλευτής Ρεθύμνου ο Γιάννης Κεφαλογιάννης. Στην παρέα μεταξύ άλλων ήταν ο τ. Βουλευτής Στέλιος Νικηφοράκης, στελέχη της ΝΟΔΕ Χανίων και ο γνωστός Κρητικός Καλλιτέχνης Μανώλης Κονταρός. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αφού χαιρέτησε τον κόσμο μπαίνοντας στο εστιατόριο, οδηγήθηκε από τη συνοδεία του στο τραπέζι που κάθονταν τα στελέχη της ΝΔ.


Αντί αυτού όμως, επέλεξε να καθίσει με την παρέα του Μανώλη Κονταρού με τον οποίο συνομίλησαν για λίγα λεπτά και ήπιαν βέβαια και τις ανάλογες τσικουδιές. Αρκετά ευδιάθετος ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν παρέλειψε με αφορμή το σχόλιο ενός στελέχους της ΝΔ να αστειευτεί συνδυάζοντας πολιτική και το πετυχημένο παιχνίδι Survivor!

Συγκεκριμένα όταν κάποιος σχολίασε το πολύ μούσι που είχε αφήσει ένας από τους παρευρισκόμενους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αστειευόμενος σχολίασε: "Να σε στείλουμε στο Survivor" και συνέχισε "Χρειάζεται μια κοινοβουλευτική αποστολή στο Survivor. Για σκέψου τι θα γινόταν! Ο Κεφαλογιάννης θα ήταν καλός για το Survivor ε;"


Λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναχώρησε για το ξενοδοχείο. Σήμερα ολοκληρώνει την περιοδεία του στην Ανατολική Κρήτη με την επίσκεψη του στον Άγιο Νικόλαο.

Πηγή: flashnews.gr