06 Μαρτίου 2017

Survivor: Ο ολυμπιονίκης Μιχάλης Μουρούτσος απάντησε στο "η Λάουρα με τον κώ@ο τον τόσο"-ΒΙΝΤΕΟ

Λίγη... κακία έβγαλε στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor η ομάδα των «Μαχητών» προς τη Λάουρα Νάργες και ο σύντροφός της, Μιχάλης Μουρούτσος, φρόντισε μέσω του Facebook να την υπερασπιστεί.
Μετά την ήττα των «Μαχητών» στο τελευταίο αγώνισμα, ο εκνευρισμός ήταν εμφανής.

Κάποιοι από τους παίκτες της ομάδας μάλιστα στάθηκαν στο σώμα της Λάουρα Νάργες και στο γεγονός πως δεν είναι τόσο γυμνασμένη ώστε να δικαιολογείται η ήττα τους.

Η personal trainer Ειρήνη Κολιδά δεν μπορούσε να πιστέψει πως χάνει από τη Λάουρα Νάργες και τη Σόφη Πασχάλη. «Θεωρώ αδιανόητο για μένα να με κερδίζει η Λάουρα Νάργες και η Σόφη Πασχάλη! Όχι ότι τις θίγω σαν προσωπικότητες και σαν άτομα, απλά επειδή η Λάουρα δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με τον αθλητισμό και η Σόφη είναι πολύ μεγαλύτερή μου, θεωρώ ότι θα έπρεπε να τις κερδίζω και τις δύο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Κύπριος Μάριος Ιωαννίδης έξαλλος και περιγραφικός πέρα από το αναμενόμενο: «Δεν μπορώ να περιμένω τη Λάουρα με τον κώ…ο τον τόσο να κερδίζει εσένα! Αν δεν καταφέρουμε να κερδίσουμε τον Κοκκινάκη και τη Λάουρα Νάργες, μην περιμένετε να κερδίσουμε το Survivor»!


Αυτό φαίνεται πως εξόργισε τον σύντροφο της Νάργες και χρυσό ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσο, ο οποίος με ποστάρισμά του στο Facebook θέλησε να υπερασπιστεί την κοπέλα του.