ΗΠΑ: Ανθρωποκυνηγητό για άνδρα που δολοφόνησε 78χρονο σε ζωντανή μετάδοση μέσω Facebook - ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αμερικανικές αρχές στο Κλίβελαντ για να συλλάβουν έναν άνδρα ο οποίος δολοφόνησε έναν 78χρονο αναμεταδίδοντας απευθείας την πράξη του μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, όπου μάλιστα υποστήριξε πως σκότωσε άλλους δέκα ανθρώπους κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Πάσχα.«Ο ύποπτος αναμετέδωσε έναν φόνο μέσω της εφαρμογής Facebook live και υποστήριξε ότι διέπραξε πολλές άλλες ανθρωποκτονίες, κάτι το οποίο μένει να εξακριβωθεί», ανέφερε η αμερικανική ομοσπονδιακή αστυνομία μέσω Twitter, ανακοινώνοντας ότι ο ύποπτος, ονόματι Στιβ Στίβενς, καταζητείται. Μάλιστα, οι αρχές εφιστούν την προσοχή των κατοίκων του Κλίβελαντ, χαρακτηρίζοντας τον καταζητούμενο ως "οπλισμένο και επικίνδυνο".
Ο άνδρας, ηλικίας 37 ετών, διαφεύγει τη σύλληψη και κυκλοφορεί με ένα λευκό επιβατικό αυτοκίνητο Ford Fusion που έχει προσωρινές πινακίδες κυκλοφορίας, διευκρίνισε η αστυνομία του Οχάιο.


Δείτε το βίντεο:
ΗΠΑ: Ανθρωποκυνηγητό για άνδρα που δολοφόνησε 78χρονο σε ζωντανή μετάδοση μέσω Facebook - ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΗΠΑ: Ανθρωποκυνηγητό για άνδρα που δολοφόνησε 78χρονο σε ζωντανή μετάδοση μέσω Facebook - ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ Reviewed by Dexi Extrem on 08:20 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: