16 Απριλίου 2017

BINTEO-"Ντου" των οπαδών της Μπαστιά σε παίκτες της Λυών και διακοπή!-Έβαλαν "φωτιά" στο γήπεδο οι οπαδοί της Ναντ

Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης δεκάδες οπαδοί της Μπαστιά εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στους παίκτες της Λυών! Συγκεκριμένα θεώρησαν ότι προκλήθηκαν από τους Μέμφις Ντεπάι και Ματιέ Γκοργκελάν της Λυών, μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο του «Αρμάντ Σεσάρι» και επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων.

Οι παίκτες της Λυών σοκαρισμένοι έτρεξαν προς τα αποδυτήρια για να γλιτώσουν από το μένος των οπαδών της Μπαστιά και αρχικά αρνούνταν να βγουν να παίξουν. Τελικά μετά από διαβουλεύσεις η αναμέτρηση ξεκίνησε στις 18:50 και ενώ ήταν προγραμματισμένη για τις 18:00.

Ο αμυντικός της Λυών, Ζερεμί Μπερτόντ μιλώντας στo κανάλι της Λυών είπε: «Ορισμένοι οπαδοί της Μπαστιά κλωτσούσαν μπάλες στην εστία του Γκοργκελάν. Αυτός και ο Μέμφις προσπάθησαν να τους απομακρύνουν από εκεί, αλλά τότε δέχθηκαν την επίθεση πολλών οπαδών των της Μπαστιά. Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο είμαστε σοκαρισμένοι. Κανείς δεν ήθελε να βγει να παίξει αυτό το ματς».

Το πρώτο ημίχρονο ολοκλήρωθηκε κανονικά, όμως όπως οι παίκτες της Λυών κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια ένας οπαδός της Μπαστιά επιτέθηκε στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Αντονι Λόπες με συνέπεια να προκληθεί ξανά πανικός και τελικά να αποφασιστεί η οριστική διακοπή του αγώνα!

Σημειώνεται ότι αυτό το διπλό περιστατικό βίας έρχεται λίγες ημέρες μετά τα θλιβερά επεισόδια που συνέβησαν στον πρώτο προημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα στη Λυών και την Μπεσίκτας, την Μεγάλη Πέμπτη (οπαδοί της Μπεσίκτας εισέβαλαν στο γήπεδο και είχαν συμπλοκές με αστυνομικούς) που είχαν ως συνέπεια να καθυστερήσει η σέντρα για 45 λεπτά.



Πηγή: http://www.skai.gr/news/sports/article/344179/dou-ton-opadon-tis-bastia-se-paiktes-tis-luon-kai-diakopi/

Έβαλαν "φωτιά" στο γήπεδο οι οπαδοί της Ναντ

Ο αγώνας ανάμεσα στη Ναντ και την Μπορντό διακόπηκε για λίγα λεπτά, λίγο μετά την έναρξη του.
 Οι οπαδοί των γηπεδούχων, οι οποίοι δεν έχουν και το καλύτερο όνομα στη Γαλλία, πέταξαν αρκετά καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε το βίντεο: