14 Απριλίου 2017

Η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. για τα όσα απίστευτα έγιναν στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης», μετά τη λήξη του Ολυμπιακός-ΑΕΚ!

Κόλαφο αποτελεί για τον Ολυμπιακό η επίσημη έκθεση της αστυνομίας για τα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης», μετά τη λήξη του ημιτελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ!


Τα απίστευτα περιστατικά στο φαληρικό γήπεδο, όπως και τον κίνδυνο βαριάς ποινής για τους «ερυθρόλευκους», αποκάλυψε, θυμίζουμε, από χθες (13/4) ο ΣΠΟΡ FM.

Η έκθεση της αστυνομίας, λοιπόν, έρχεται τώρα να κάνει ακόμη πιο πιθανή την… καμπάνα για τους Πειραιώτες, επιβεβαιώνοντας απόλυτα ΚΑΙ το πρωινό ρεπορτάζ μας.

Στην έκθεση σημειώνεται απρόκλητη επίθεση αγνώστων χωρίς διαπίστευση ή διακριτικά σε ποδοσφαιριστές και ανθρώπους της ΑΕΚ, «ντου» με χέρια και πόδια 40(!) ατόμων με διακριτικά της ομάδας του Ολυμπιακού και τραυματισμό τεσσάρων αστυνομικών, οι οποίοι υποχρεώθηκαν να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες!

Αντιλαμβάνεται κανείς, λοιπόν, πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι αντιμέτωποι με βαρύτατες ποινές, που ενδέχεται να φτάσουν ακόμη και στην αφαίρεση βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα! Από τι εξαρτάται αυτό; Πρώτον, από το φύλλο αγώνα, στο οποίο ο διαιτητής Παπαπέτρου αναφέρει -σαφώς- ότι ο ίδιος και οι βοηθοί του προπηλακίστηκαν από αγνώστους χωρίς διακριτικά μέσα στα αποδυτήρια του γηπέδου, δεύτερον, από την έκθεση του παρατηρητή, και τρίτον, από την έκθεση αστυνομίας, που είναι η εξής:

Επίθεση αγνώστων δραστών σε βάρος αστυνομικών της Υ.Μ.Ε.Τ. που βρίσκονταν στον προθάλαμο των αποδυτηρίων, μετά το τέλος του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Α.Ε.Κ.»

Τραυματισμός 4 Αστυνομικών

Υ.Α.Β.Α.Χ. Μετά την λήξη αγώνα ποδοσφαίρου για τον α’ ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2016-2017, μεταξύ των ομάδων «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Α.Ε.Κ.» που διεξήχθη την 19:30 ώρα της 13-04-2017 στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης, ενώ οι αποστολές των ομάδων είχαν περάσει την φυσούνα και κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια, δέκα (10) περίπου άτομα, οι περισσότεροι χωρίς να φέρουν κάποια διαπίστευση ή διακριτικά κάποιας ομάδας, κινήθηκαν απειλητικά προς παίκτες της ομάδας της Α.Ε.Κ. και μέλη της αποστολής της.

Τότε επενέβη η Α-314 διμοιρία της Υ.ΜΕ.Τ, και αρχικά απώθησε τα άτομα. Στη συνέχεια η ένταση κλιμακώθηκε και στο σημείο προσέγγισαν περίπου σαράντα (40) άτομα, κάποιοι εκ των οποίων έφεραν διακριτικά της ομάδας του Ολυμπιακού και επιτέθηκαν απρόκλητα με τα χέρια και τα πόδια σε βάρος των αστυνομικών της διμοιρίας Α-314 Υ.ΜΕ.Τ. ενώ στο σημείο προσήλθε για ενίσχυση και η Α-311 διμοιρία της Υ.ΜΕ.Τ, με την παρέμβαση της οποίας αποκλιμακώθηκε η ένταση.

Από τις επιθέσεις τραυματίσθηκαν οι:

Α)Αστ/κας (274064) Κ. Αντώνης, γεν.1988 (κάκωση δεξιού ώμου)
Β)Αρχ/κας (276467) Σ. Πέτρος, γεν.1990 (κάκωση αριστερού ζυγωματικού και αριστερής ωμοπλάτης)
Γ)Αρχ/κας (273488) Α. Μιχαήλ, γεν.1986 (κάκωση πήχη αριστερού χεριού)
Δ)Αστ/κας (288186) Δ. Σεραφείμ, γεν.1993 (κάκωση πήχη δεξιού χεριού)
Ανωτέρω αστυνομικοί μεταφέρθηκαν με υπηρεσιακό όχημα στο 401 Γ.Σ.Ν.Α. για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Πηγή: sport-fm.gr