03 Απριλίου 2017

Ο Μπάρτρα βρήκε την ηρωική οπαδό της Ντόρτμουντ και έκλεισε ραντεβού μαζί της!

Η εκστρατεία του Μαρκ Μπάρτρα στα social media είχε αποτέλεσμα, καθώς βρήκε τελικά την οπαδό της Ντόρτμουντ που είχε καθίσει ανάμεσα στους οπαδούς της Σάλκε (ο άντρας της είναι Σάλκε και κάθεται δίπλα της-βέβαια στη φώτο είναι κι άλλοι οπαδοί της Ντόρτμουντ ανάμεσα σε οπαδούς της Σάλκε αλλά φοράνε μόνο κασκόλ)


Στο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ Σάλκε και Ντόρτμουντ έμειναν στο 1-1 στην έδρα της πρώτης, ωστόσο πέρα από το παιχνίδι υπήρχε και κάτι άλλο που προκάλεσε το ενδιαφέρον.

Σε μία από τις φωτογραφίες του αγώνα, υπήρχε μια οπαδός της Μπορούσια (φορούσε την κίτρινη φανέλα της αγαπημένης της ομάδας) η οποία καθόταν ανάμεσα στους οπαδούς της Σάλκε, γεγονός που εντυπωσίασε τον αμυντικό της Ντόρτμουντ Μάρκ Μπάρτρα.

Ο Ισπανός δεν έμεινε όμως απλά στην εικόνα, αλλά ξεκίνησε μια εκστρατεία μέσω των social media προκειμένου να βρει την πιστή οπαδό της Μπορούσια και τα κατάφερε!

Ο Μπάρτρα με τη βοήθεια των οπαδών της ομάδας ανακάλυψε την Στέφι και έκλεισε ραντεβού μαζί της προκειμένου να της χαρίσει τη φανέλα του όπως είχε υποσχεθεί...