11 Απριλίου 2017

Εκρηξη μπροστά στο πούλμαν της Ντόρτμουντ-Τραυματίστηκε ο Μπάρτρα!

Πανικός επικράτησε λίγο πριν την άφιξη της Ντόρτμουντ στο γήπεδο της ενόψει του πρώτου ματς των προημιτελικών του Champions League απέναντι στην Μονακό.


Συγκεκριμένα, 10 χιλιόμετρα πριν φτάσει η αποστολή των Γερμανών στο γήπεδο (κοντά στο ξενοδοχείο), σημειώθηκε έκρηξη κοντά στο πούλμαν.

Η έκρηξη (oι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν τρεις εκρηκτικοί μηχανισμοί) είχε ως αποτέλεσμα να σπάσουν αρκετά παράθυρα και να υπάρξει τραυματισμός ενός ατόμου, που σύμφωνα με πληροφορίες της Bild είναι ο Μάρκ Μπάρτρα, ο οποίος πήγε στο νοσοκομείο. Η Ντόρτμουντ έχει επιβεβαιώσει την έκρηξη και τον τραυματισμό, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομα του Ισπανού στόπερ.

Η διεξαγωγή του ματς μόνο σίγουρη δεν μπορεί να θεωρείται, ενώ οι αστυνομικές Αρχές έχουν ξεκινήσει ήδη τις έρευνες.




Την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια η Ντόρτμουντ με ένα αρχικό tweet, στο οποίο ανέφερε ότι «υπήρξε ένα περιστατικό κατά την αναχώρηση του λεωφορείου. Ένα άτομο τραυματίστηκε. Θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες».

Λίγα λεπτά αργότερα, ο λογαριασμός της στο twitter έκανε retweet ένα μήνυμα της αστυνομίας, στο οποίο αναφέρεται ότι «στην περιοχή του Άνω Ντόρτμουντ, σημειώθηκε μία έκρηξη. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις. Η ακριβής τοποθεσία δεν είναι ξεκάθαρη».