30 Απριλίου 2017

Το λαμόγιο ο Μαρτίνης λασπολογεί εναντίον Σαμαρά-Αθανασίου και Άδωνι για να τον σώσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Αυτοί λέει ότι τον κρατάνε φυλακισμένο στον Κορυδαλλό :))) το λαμόγιο κάνει ότι δεν ξέρει πως εδώ και 2,5 χρόνια κυβερνάνε άλλοι

Ρουκέτες μεγατόνων εξαπολύει ο Ανδρέας Μαρτίνης, που έχει προφυλακιστεί με την κατηγορία του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος μέσω της αγοράς ακινήτων και ερευνάται για την υπόθεση του «Ντυνάν», μιλώντας μέσα από τις Φυλακές Κορυδαλλού στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία».

Ο πρώην πρόεδρος του ιδρύματος καταγγέλλει ευθέως πολιτικά πρόσωπα και κάνει λόγο για προδικαστικά κυκλώματα και μηχανισμούς, που απορρίπτουν το αίτημα αποφυλάκισης του για να μη μιλήσει και… κάψει πρόσωπα.

Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι έχει στείλει σχετική επιστολή στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, τον κ. Πολάκη.

«Ενώ είμαι 75 ετών και η αρμόδια επιτροπή που αποφασίζει το ποσοστό αναπηρίας έχει αποφανθεί ότι είμαι κατά 75% ανάπηρος και ο νόμος είναι σαφέστατος ότι πάνω από 67% δεν παραμένεις στη φυλακή, ο ανακριτής και η εισαγγελέας απέρριψαν το αίτημα μου και πάω στο συμβούλιο» καταγγέλλει ο Ανδρέας Μαρτίνης, που μιλά ευθέως για «πρωτοφανή πράγματα» και «μηχανισμούς».
«Αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα και γίνονται για να μην καταθέσω στην επιτροπή της Βουλής για αυτούς που κατήγγειλα» υποστηρίζει ο κ. Μαρτίνης και, απαντώντας στο ερώτημα ποιοι θεωρεί ότι βρίσκονται πίσω από αυτή τη μεθόδευση και ποιο είναι το σύστημα που καταγγέλλει, εξαπολύει νέες βόμβες.

«Σαμαράς, Αθανασίου και ο Καϋμενάκης, που έγινε γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου μετά τον Μπαλτάκο» είναι η απάντηση-ισχυρισμός που δίνει ο υπόδικος Ανδρέας Μαρτίνης, προσθέτοντας ότι «αυτοί κάνουν γύρω γύρω για οποιαδήποτε απόφαση μπορεί να είναι υπέρ των θυμάτων του Ερυθρού, όχι των δικών μου απόψεων, της διοίκησης που είναι τώρα πρόεδρος ο εισπράκτορας του Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά οπωσδήποτε για να μη βγω εγώ ενώ δεν μου δίνουν και ορισμένα άλλα στοιχεία που ξέρω ότι υπάρχουν, αλλά δεν τα δίνουν».

«Προφανώς κάποιοι δεν επιθυμούν να είμαι ελεύθερος και να κάνω ό,τι θέλω» καταλήγει ο Ανδρέας Μαρτίνης, στέλνοντας μήνυμα ότι είναι διατεθειμένος να προχωρήσει σε αποκαλύψεις και ονόματα.

paraskhnio.gr