10 Απριλίου 2017

Η όμορφη αδελφή της Μελάνια Τραμπ -Πρώην μοντέλο κι αυτή [εικόνες]

Το όνομα της Ines Knauss είναι παγκόσμια άγνωστο. Είναι ωστόσο η αδελφή της Μελάνια Τραμπ, της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ.

Η Μελάνια Τραμπ μιλάει λίγο στα μίντια και δεν μιλάει ποτέ για την μεγάλη της αδελφή, Ines Knauss. Την θεωρεί όμως το πιο έμπιστο πρόσωπο και την καλύτερη φίλη της, σύμφωνα με την New York Post.


Η Ines Knauss μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στη σκιά, φροντίζει την αδελφή της, δύο χρόνια μικρότερή της. Το πραγματικό όνομά της είναι Ines Knavs και ζει σε ένα μικρό διαμέρισμα που ανήκει στον Ομιλο Τραμπ, δύο βήματα από τον Πύργο Τραμπ, όπου μένει η Μελάνια με τον γιό της Μπάρον. Το διαμέρισμά της κοστίζει 2 εκατομμύρια δολάρια.


Οι δύο αδελφές φέρεται πράγματι να έχουν καλές σχέσεις και όταν η Μελάνια παντρεύτηκε τον Ντόναλντ Τραμπ, το 2007, η αδελφή της ήταν παράνυφος.
Μεγάλωσαν σε ένα μικρό χωριό της Σλοβενίας, το Sevnica, και ονειρεύονταν να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας. Στις αρχές του 1990 φεύγουν και οι δύο για το Μιλάνο και ξεκινούν και οι δύο καριέρα μοντέλου. Η Ines προσπάθησε μάλιστα να γίνει σχεδιάστρια, σύμφωνα με την New York Post. Οι δύο αδελφές μετακόμισαν στη Νέα Υόρκη το 1996.

Εδώ φωτογραφίες από το Facebook:





Πάντα σύμφωνα με την New York Post, η Ines βρίσκεται αποκλειστικά στο πλευρό της Μελάνια, ειδικά μετά την γέννηση του γιού της, και την προστατεύει.


Αυτή είναι η μητέρα της Μελάνια Τραμπ, Αμαλία:




Πηγή: Η όμορφη αδελφή της Μελάνια Τραμπ -Πρώην μοντέλο κι αυτή [εικόνες] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/330451/i-omorfi-adelfi-tis-melania-tramp-proin-montelo-ki-ayti-eikones#ixzz4drkGg2zR