Απίστευτο μίσος Παπακώστα για Άδωνι! Ζητάει την παραίτησή του... χωρίς βέβαια να ασχολείται κανείς σοβαρά μαζί της

[Απίστευτο μίσος τη μέρα του Πάσχα από μια γυναίκα που λόγω χτυπήματος της μοίρας θα έπρεπε να ήταν πιο προσεκτική... τι να πω; Σέβομαι την ψυχική της κατάστασή της και δεν σχολιάζω άλλο]

Στα όσα δήλωνε ο Άδωνις Γεωργιάδης ότι δηλαδή η επιτροπή συγκροτήθηκε με σκοπό την προσωπική σπίλωση του ιδίου, του Μ. Βορίδη και του Ανδρ. Λοβέρδου, απάντησε - μέσω facebook αφού κανείς δεν τηυς δίνει βήμα- η βουλευτής Β’ Αθηνών της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα με ένα παραλήρημα που ξεπερνάει τα όρια της διαφωνίας και αγγιζει τα όρια του μίσους.

«Αφού ευχηθώ Καλή Ανάσταση και στον Άδωνι, θέλω να τονίσω ότι η μέρα σήμερα είναι μεγάλη για τη Χριστιανοσύνη για να απασχολεί με τα θέματα του ...επειδή όμως πιστεύει ότι, ως αντιπρόεδρος, βάλλεται, θα συμφωνήσω και θα του προτείνω το αυτονόητο ...έως ότου κλείσει η εξεταστική τις εργασίες της να απεκδυθεί του θεσμού», σημειώνει η Κατ. Παπακώστα και προσθέτει: «Επίσης η παράταξη δίνει τις μάχες και δέχεται τις επιθέσεις, να τονίσω ότι εδώ διαφωνώ με την προσωπική αναφορά του... τέλος, κανείς δεν είναι πολυτιμότερος της παράταξης στην οποία έχουμε την παράδοση, ο βίος και τα έργα μας να μην την εκθέτουν».


Υπενθυμίζεται ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, σε συνέντευξή του στην Real News είχε δηλώσει, «η εξεταστική επιτροπή για την Υγεία, για να έχει νόημα, πρέπει να έχει καλές προθέσεις. Η συγκεκριμένη δυστυχώς γίνεται μόνο με έναν σκοπό: να σπιλώσει ο ΣΥΡΙΖΑ τους πολιτικούς του αντιπάλους, δηλαδή εμένα κατά κύριο λόγο και δευτερευόντως τον κ. Βορίδη και τον κ. Λοβέρδο. Αυτό», σύμφωνα πάντα με την προσέγγιση του Αδ. Γεωργιάδη, αποδεικνύεται κυρίως εκ του γεγονότος ότι αρνήθηκαν να ελεγχθεί η δική τους περίοδος και αρνήθηκαν να ελεγχθεί και η περίοδος Κουρουμπλή επί εποχής Σημίτη. Για ποιο λόγο; Διότι δεν τους ενδιαφέρει η ουσία. Τους ενδιαφέρει μόνο η σπίλωση των πολιτικών τους αντιπάλων».
Απίστευτο μίσος Παπακώστα για Άδωνι! Ζητάει την παραίτησή του... χωρίς βέβαια να ασχολείται κανείς σοβαρά μαζί της Απίστευτο μίσος Παπακώστα για Άδωνι! Ζητάει την παραίτησή του... χωρίς βέβαια να ασχολείται κανείς σοβαρά μαζί της Reviewed by Dexi Extrem on 23:47 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: