06 Απριλίου 2017

ΟΝΝΕΔ: «Η Παιδεία δεν θα υποκύψει στο άσυλο ανομίας που ονειρεύονται»

Επίθεση στη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ που ζητά την παραίτηση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Αχιλλέα Ζαπράνη κάνει η ΟΝΝΕΔ σε ανακοίνωση της Γραμματείας Τύπου και Ενημέρωσης. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:


«Την παραίτηση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Αχιλλέα Ζαπράνη ζητά η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, λόγω της απόφασής του να καλέσει αστυνομικές δυνάμεις εντός του χώρου του ιδρύματος, κατά τα προχθεσινά επεισόδια που σημειώθηκαν.

Για άλλη μια φορά οι νεολαίοι του Αλέξη Τσίπρα δεν έχασαν ευκαιρία να μας θυμίσουν πως ο πολιτικός τους χώρος έχει πάρει διαζύγιο με τη νομιμότητα. Ζητούν την παραίτηση του Πρύτανη του ΠΑΜΑΚ επειδή έπραξε το αυτονόητο, εφάρμοσε το νόμο και δεν χάιδεψε τα αυτιά των εγκληματιών.

Κάθε ημέρα, όλο και περισσότερο, συνειδητοποιούμε πως η χώρα μας κυβερνάται από μια παρέα, που το μόνο που επιθυμεί είναι να επικρατήσει το μπάχαλο παντού, πιστή στις «ιδέες» που υπηρετεί εδώ και χρόνια.

Η χώρα δεν διοικείται ούτε με τα απωθημένα, ούτε με τις ιδεοληψίες του καθενός, αλλά μόνο με την εφαρμογή του νόμου.

Δυστυχώς για αυτούς το άσυλο ανομίας αποτελεί παρελθόν, όπως σύντομα παρελθόν θα αποτελούν και οι ίδιοι μαζί με τις πρακτικές τους».